Elhiszitek hogy a Magyar nők a legszebbek?
Észrevettem hogy minden ország a saját nőit tartja legszebbnek...Akkor most mivan?
Statisztika szerint a legszebbek a francia nők utána meg a szláv nők pl orosz vagy cseh!Meg a svédek is szépek.Kinevettek mikor mondtam hogy magyar nők a legszebbek :S!
Hozzá tenném nagyon el van tévedve aki azt mondja hogy német vagy olasz!Az északibb nők mindig szebbek a férfiak pedig a déliek.Németek pedig már mind2be rodnák de nagyon!Ismerősöm németországba lakik visszasírja magyar nőket istennő számára mind:)
Keverék korcsok vagyunk magyarul :P
csak vicceltem nem kell komolyan venni :D
Hát nem tudom de ez engem annyira nem érdekel.
Volt már olasz, spanyol, mexikói, német, amcsi, japán stb. és természetesen magyar párom is :DD Csak halkan mondom, hogy pasik és csajok is...
Na szóval azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem mindenhol vannak szép emberek, és szerintem tök jó, hogy ilyen sokfélék vagyunk. Olyan ez (nekem) mint amikor a megszokott hétköznapi ételek után eszel valami igazán ínyenc ételt, ami különleges. Na ilyen újdonságok a külföldi emberkék is :DDD
Én nem tudok dönteni, szerintem mindenkiben van valami kis extra. :)
Az tuti, hogy én magyar lány vagyok de nem vagyok szép ... csak szexi :D
előző vagyok.
Tény,hogy némely tininek ízlésficama van. Pöttyöset, kockásat, virágmintásat stb... együtt hordani, és a fél kiló smink, meg a sok-sok ékszer. De szerencsére ez már megy ki a divatból. :)
Pedig sokkal ízlésesebb az "egyszerűség" ruhában, sminkben, cipőben, ékszerben.
Én is most nőttem ki a tini korból (19 vagyok) de a fent említetteket soha nem lennék képes felvenni.
(megkockáztatom, pontozzanak le nyugodtan) de nem akartam sosem cirkuszi "majom"-nak öltözni. (de ezt ne vegye magára senki)
Szerintem ez csak akkor lenne igaz, ha a magyar lányok nem szednék ki 1mm-re a szemöldöküket, nem lenne rajtuk 1 kg alapozó és nem a másikat utánoznák, hanem rájönnének, hogy nem biztos, hogy ha Ő is ugyanolyanra festi magát, meg Ő is kiszőkíti a haját, az nem biztos, hogy neki jól áll.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!