Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elhiszitek hogy a Magyar nők...

Elhiszitek hogy a Magyar nők a legszebbek?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy minden ország a saját nőit tartja legszebbnek...Akkor most mivan?

Statisztika szerint a legszebbek a francia nők utána meg a szláv nők pl orosz vagy cseh!Meg a svédek is szépek.Kinevettek mikor mondtam hogy magyar nők a legszebbek :S!

Hozzá tenném nagyon el van tévedve aki azt mondja hogy német vagy olasz!Az északibb nők mindig szebbek a férfiak pedig a déliek.Németek pedig már mind2be rodnák de nagyon!Ismerősöm németországba lakik visszasírja magyar nőket istennő számára mind:)

2010. jan. 31. 11:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
A francia nők szerintem nagyon csúnyák ,a szláv nők általában szépek,de mindnek valahogy olyan széles arca van.18 éves koromig Görögországban laktam,itt aztán minden nép megfordul(turisták) és ha igazán szép nőt láttam 10-ből vagy 7 esetben mindig magyar volt.Az északi nők is szépek de valahogy mindig olyan "hidegek".A legszebbek a magyar nők szerintem,de sokszor beképzeltségben is elsők.....
2010. jan. 31. 12:22
 12/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom hol olvastad, de a francia nők kimondottan rondák (én így olvastam, de volt alkalmam személyesen is megtapasztalni), ott inkább állítólag a férfiak a jóképűek. Igen, én is nagyon sok helyről hallottam, hogy a magyar nők a legszebbek, szerintem azért mert nem lehet minket beskatulyázni (mint pl. skandinávok fehér bőr kék szem szőke haj, spanyolok sötét bőr sötét szem sötét haj, írek vörös hajúak stb.), hanem nagyon széles a paletta. Persze mindenkinek más az ízlése, pl. a latin-amerikai nőknek és a négereknek széles a csípőjük, vékony a derekuk, erőteljesek a combjaik és ez is sokaknak bejön. A kínaiak meg olyan kis vékonyak, laposak, avn akinek ez kell. Köztünk magyarok között viszont mindenféle kombináció megtalálható, nyilván ez sokakat vonz.
2010. jan. 31. 14:28
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
A szláv nők szépek??? Hát nem tudom, sokat jártam Szerbiába, 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány szép nőt láttam ott (kb. 2-t).
2010. jan. 31. 14:31
 14/28 A kérdező kommentje:

Keverék korcsok vagyunk magyarul :P

csak vicceltem nem kell komolyan venni :D

2010. jan. 31. 14:31
 15/28 A kérdező kommentje:
Igenis szépek szebbek mint a magyarok de inkább a Cseh lányokra vagy ukrán,oroszra gondoltam a délszlávok csúnyák tényleg.Jugoszláviába keresni kellet 3 szép lányt mind a 3rol kiderült hogy orosz )))
2010. jan. 31. 14:33
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem tudom de ez engem annyira nem érdekel.

Volt már olasz, spanyol, mexikói, német, amcsi, japán stb. és természetesen magyar párom is :DD Csak halkan mondom, hogy pasik és csajok is...

Na szóval azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem mindenhol vannak szép emberek, és szerintem tök jó, hogy ilyen sokfélék vagyunk. Olyan ez (nekem) mint amikor a megszokott hétköznapi ételek után eszel valami igazán ínyenc ételt, ami különleges. Na ilyen újdonságok a külföldi emberkék is :DDD

Én nem tudok dönteni, szerintem mindenkiben van valami kis extra. :)

Az tuti, hogy én magyar lány vagyok de nem vagyok szép ... csak szexi :D

2010. jan. 31. 16:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépek a magyar nők. De tény minden nemzetnek a sajátjai a legszebbek. :) Nekem a legjobban a mediterrán nők tetszenek. (Nő vagyok amúgy :D) Tuti azért mert én teljesen az ellentettje vagyok. Magyar-orosz keverék :) De nem tartom magam szépnek.
2010. jan. 31. 19:52
 18/28 A kérdező kommentje:
Énis magyar-orosz vagyok és szerintem sokkal jobb az orosz nőknek az ízlésük és nem viszik ijen tulzásokba mint a magyarok már mikor faterom látta a 13-16 éves lányainkat magyarokat azt hitte komolyan hogy kirakatbábuk
2010. jan. 31. 21:54
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

előző vagyok.

Tény,hogy némely tininek ízlésficama van. Pöttyöset, kockásat, virágmintásat stb... együtt hordani, és a fél kiló smink, meg a sok-sok ékszer. De szerencsére ez már megy ki a divatból. :)

Pedig sokkal ízlésesebb az "egyszerűség" ruhában, sminkben, cipőben, ékszerben.

Én is most nőttem ki a tini korból (19 vagyok) de a fent említetteket soha nem lennék képes felvenni.

(megkockáztatom, pontozzanak le nyugodtan) de nem akartam sosem cirkuszi "majom"-nak öltözni. (de ezt ne vegye magára senki)

2010. febr. 1. 08:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak akkor lenne igaz, ha a magyar lányok nem szednék ki 1mm-re a szemöldöküket, nem lenne rajtuk 1 kg alapozó és nem a másikat utánoznák, hanem rájönnének, hogy nem biztos, hogy ha Ő is ugyanolyanra festi magát, meg Ő is kiszőkíti a haját, az nem biztos, hogy neki jól áll.

23/L

2010. febr. 1. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!