Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Első benyomásra mit gondolnál,...

Első benyomásra mit gondolnál, milyen a viselkedése egy ilyen kinézetű lánynak?

Figyelt kérdés

Butuska? Esetleg ribanc?Vagy nagyképű? Talán jófej?

Az esetleges előítéleteitekre vagyok kíváncsi. :)

Kép: [link]

2011. szept. 18. 20:26
1 2 3
 21/29 skate girl ***** válasza:
szerintem ez tényleg nagyon ilyesztő, olyan japános figura, ez nagyon gáz lányoknál szerintem. magyarok vagyunk, akkor miért kell ilyen nyomorékoknak festegetni meg rejtegetni az arcunkat meg stb... am elsőre az jut róla eszembe, hogy elkényeztetett, beképzelt szánalmas, mindenkit irányítani akar stb... csupaa rossz, nekem ez nagyon ellenszenves, jót nem tudok írni bocs :/ am ofF
2011. okt. 1. 22:06
 22/29 anonim ***** válasza:
cuki...:)
2011. okt. 1. 22:50
 23/29 anonim ***** válasza:
ez biztos,hogy előlény.megértem én hogy modell,de ez már tulzás...am kb mint az előttem levők..
2011. okt. 1. 23:14
 24/29 anonim ***** válasza:
nekem az jutott eszembe róla, hogy a kép el van torzítva képszerkesztő programmal.
2011. okt. 1. 23:45
 25/29 anonim ***** válasza:

még a szeme sem igazi, kontaktlencsével ilyen mű.

amúgy annyiban kiállok mellette, hogy nem majmolja a japánokat, mert látszik, hogy japán. és mivel modell, nem feltétlen olyan, mint amilyennek leírtátok.

de ha adott egy ilyen stílusú lány, aki maga miatt ilyen, s nem munka miatt, attól az isten mentsen meg. a legtöbb egy alacsony IQ-jú, vihorászós, ostoba, felszínes, nyafogós liba, de a szorzótáblát viszont már nem tudják. általában magányosak, nem szereti őket senki, ezért is csinálják a feltűnést. aztán vesznek egy cukcsi kiskutyát, akit a saját stílusukra formálnak ahhoz beszélnek, azzal csinálnak mindent. pfejjj!

2011. okt. 2. 11:21
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát. Kinézetéből elég nehéz ítélni. Magamból kiindulva tudom :DD

De olyan kis különcködő animefannak nézem, esetleg rózsaszínfelhős álomvilágú cicababának.

2011. okt. 2. 12:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Azt hogy egy ijesztő viasz baba aki kiszökött a panoptikumból !
2011. okt. 2. 14:05
 28/29 anonim ***** válasza:
54%

Jaj szerintem irtó cuki.

Szeretem a gal/gyaru stílust, azt hiszem, tudom is, ki ez a csaj, interjúk alapján elég normális, nem tipikus üresfejű buta lány.

Viszont ha először látnék egy ilyen csajt az utcán, lehet, hogy megdöbbennék. Nagyon különleges, és nem megszokott; olyannak tűnik, aki fejhangon hívja fel a világ figyelmét mindenre, ami >kawaii<.

2011. okt. 2. 14:17
 29/29 anonim válasza:
Egy nulla egoista barom lehet aki teszi a pici alapozós fejét. és nem butuska hanem egyenesen HÜLYE
2012. febr. 15. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!