Első benyomásra mit gondolnál, milyen a viselkedése egy ilyen kinézetű lánynak?
Butuska? Esetleg ribanc?Vagy nagyképű? Talán jófej?
Az esetleges előítéleteitekre vagyok kíváncsi. :)
Kép: [link]
még a szeme sem igazi, kontaktlencsével ilyen mű.
amúgy annyiban kiállok mellette, hogy nem majmolja a japánokat, mert látszik, hogy japán. és mivel modell, nem feltétlen olyan, mint amilyennek leírtátok.
de ha adott egy ilyen stílusú lány, aki maga miatt ilyen, s nem munka miatt, attól az isten mentsen meg. a legtöbb egy alacsony IQ-jú, vihorászós, ostoba, felszínes, nyafogós liba, de a szorzótáblát viszont már nem tudják. általában magányosak, nem szereti őket senki, ezért is csinálják a feltűnést. aztán vesznek egy cukcsi kiskutyát, akit a saját stílusukra formálnak ahhoz beszélnek, azzal csinálnak mindent. pfejjj!
Hát. Kinézetéből elég nehéz ítélni. Magamból kiindulva tudom :DD
De olyan kis különcködő animefannak nézem, esetleg rózsaszínfelhős álomvilágú cicababának.
Jaj szerintem irtó cuki.
Szeretem a gal/gyaru stílust, azt hiszem, tudom is, ki ez a csaj, interjúk alapján elég normális, nem tipikus üresfejű buta lány.
Viszont ha először látnék egy ilyen csajt az utcán, lehet, hogy megdöbbennék. Nagyon különleges, és nem megszokott; olyannak tűnik, aki fejhangon hívja fel a világ figyelmét mindenre, ami >kawaii<.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!