Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Első benyomásra mit gondolnál,...

Első benyomásra mit gondolnál, milyen a viselkedése egy ilyen kinézetű lánynak?

Figyelt kérdés

Butuska? Esetleg ribanc?Vagy nagyképű? Talán jófej?

Az esetleges előítéleteitekre vagyok kíváncsi. :)

Kép: [link]

2011. szept. 18. 20:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Baszod....ez rohadt ijesztő xDxD

Hogy mit gondolok? Azt hogy ez egy max 12 éves kislány, aki rohadtul szeretne nagylánynak látszani...de a szempillaspirált se tudja igazán jól használni....kissé szánalom ez a világ, hogy ilyenek a fiatal lányok...mi még nem voltunk ilyenek 12 évesen...pedig csak 17 vagyok hallod :P

Nem mennék oda hozzá beszélgetni...mert úgy érezném, hogy egy próbabával beszélgetek (nem a szépsége miatt) Jófejnek semmiképp se titulálnám...magamutogatónak inkább....ugyanakkor minden ismerettséget egy nagy hazugsággal kezd...egy kis smink még oké, de ez már nem smink hanem kész álarc...

2011. szept. 18. 20:57
 12/29 A kérdező kommentje:

Ez a lány kb 25 és van egy kisfia. :D

Azért néz ki így mert japánban egy magazinnál modell. De nem konkrétan erre a lányra gondoltam, hanem egy hasonló kinézetűre. :)

2011. szept. 18. 20:59
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
Közönségesnek gondolom, aki semmiféle nevelést nem kapott, akit egy elegánsabb étteremben még a pincér is kinevetne, mert fogalma sincs szerencsétlennek, hogy miért van elérakva 3 kanál, 3 villa, 3 kés és 3 pohár... Feltételezem továbbá, hogy üresfejű, folyton vihog, és megkockáztatom, hogy könnyen kapható a szexre, de annyi esze már nincs, hogy védekezzen, az ilyenfajta lányok teszik fel ide a "szerintetek ettől lehetek terhes" kezdetű baromságaikat. Soha egy férfi sem lesz olyan balek, hogy ezt a nőnemű lényt elvegye feleségül.
2011. szept. 19. 05:08
 14/29 anonim ***** válasza:

lehet velem van a baj de én megijedtem :|

ugyanez kb:D

23L

2011. szept. 19. 09:44
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Butácska.

Most komolyan, milyen más lehetne? Aki ilyen külsővel szaladgál, amit LEHETETLEN komolyan venni, hogy lehetne okos, intelligens a benyomásom róla? Gyakorlatilag porcelánbabának öltözik. Hát csinál ilyet egy értelmes ember 10 felett? Nem.

(persze ha egy fotó kedvéért ilyen, az más, de úgy tudom ez egy mostanság felkapott szokásos kis japcsi-majmoló stílus)

2011. szept. 19. 11:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rettentő sokat állhat tükör előtt, sokat foglalkozik magával, és van egy csivavája akit Husimusinak hívnak és úgy beszél, hogy "jaj te kis cukiság, hát tök cukcsi a szemcsid,jaj beleakadt a fülcsim a pulcsimba."
2011. szept. 19. 14:41
 17/29 anonim ***** válasza:
És mi az a rohadt hello kitty a körmén????
2011. szept. 19. 14:43
 18/29 anonim ***** válasza:

Hát Lovi15 ezen jót nevettem. :D

Amúgy én is ilyennek gondolom, idegesítő. Legszívesebben az arcába lépnék az ilyeneknek. Gondolom lenéz mindenkit.

2011. szept. 19. 17:13
 19/29 anonim ***** válasza:
Olyan vihorászós, magamutogató, naív, kissé idegesítő lány le(nne)het, aki hülye kommenteket meg szivecskekéket irogat minden hova.
2011. szept. 19. 17:13
 20/29 anonim ***** válasza:

Én is megijedtem:-D

De kb azt gondolom, mint az utolsó, hozzá nagyon vékony, cincogó egér hanggal xD

2011. szept. 19. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!