Mit tegyek? Nem merek felvenni rövidnadrágot mert nagyon csúnyák a lábaim egy régi baleset miatt!
Mikor hirtelen ránéztem a képre észre se vettem :) aztán jobban néztem és csak akkor láttam. Szerintem egyáltalán nem vészes. Nyugodtan hordhatsz rövidnadrágot!
És ha igazán a barátaid akkor nem nagyon fogják érdekelni ugyanis nem a lábaddal barátkoznak hanem Veled. Megkérdik mi történt elmeséled és kész :)
100% hogy senki de senki a világon egyetlen egy rossz szót sem szólna, legalább is én és baráti köröm biztosan nem, volt egy fiú osztálytársam elütötték egy évig volt a lábában merevítő rúd, úgy járt a suliba mankóval:( nem vehetett fel csak mackós vagy susogós nadrágot amin átfért az a vacak, de ennek ellenére semmi gondja nem volt sőt néha ezzel hülyült, és amikor kivették a rudakat neki is kelet bőrt átültetni és neki sem nő ott szőr de ettől eltekintve semmilyen hátránya soha sem volt a csajokkal :D
Sőt.. :D magadnak kellene elfogadni nem másoknak, sok sikert :)
üdv, 21/L
Nem gáz, gondolj bele, van srác aki még kérkedik is a hegeivel. Na nem azt mondom hogy neked is ezt kéne, de ügyet sztem ne csinálj belőle, elvégre nem egy vörös lüktető folt van a lábadon amit az emberek zavarbaejtően megbámulnak.
Az lehet hogy élőben jobban látszik, de az meg biztos, hogy te sokkal durvábbnak látod mint mások.
No para :-)
Igen, tényleg férfias a sérülésed, mármint nem az a fajta, ami visszataszító vagy ijesztő, hanem inkább olyan, ami mögött van egy sztori, amiről lehet beszélni meg nevetni, nem olyan, ami annyira ciki, hogy kínos megemlíteni.
Nem lett csúnya a lábad, sőőt, hozzá kell tennem, hogy szerintem iszonyú jó formájú, jó alakod lehet! :)
Igazából nem csak a lábam ilyen hanem az egész hasam :(
Nem tudom mit értesz jó forma alatt, de elég vékony vagyok és magas.
Nem csak bíztatni akarlak, hanem komolyan is gondolom, hogy sokkal rosszabbnak látod, mint amilyen valójában. Történt veled egy baleset és látszik a nyoma, de ennyi. Ez nem olyan, mintha pl. pikkelysömöröd lenne, ami tényleg nem szép látvány és annak, aki nem tudja, mi az, akár fertőzőnek is tűnhet. Komolyan, kinek számít, hogy nem tökéletes a bőröd? Nem az arcod, megvan mindened, lényegileg nem változtat rajtad. Még egy kiröhögésre sem ad okot, nemhogy arra, hogy a barátaid vagy egy lány emiatt elforduljon tőled.
Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy piciként ezt át kellett élned és nagyon sajnálom :(
Azt hogy jó lábad van úgy értettem, ahogy egy pasi mondaná egy lányéra, csak most én mondom női szemmel a tiédre, hogy tetszetős! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!