Vehet-e fel szűk rövidnadrágot egy macis pasi, vagy inkább bő shortot lenne érdemes viselnie?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 10:30
1/3 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy vékony,vagy macis testalkatu,csakis bö shortban,de semmikép szükben tudom elképzelni
2/3 anonim válasza:
Javaslom a pont térd alá érő nadrágokat, van rövidnadrágban is mármint zsebekkel stb és olyan anyagból olyan fazon teljesen.
Ne legyen túl szűk, hogy rád simuljon, de nem kell annyira bőnek lennie sem, mintha 5 számmal nagyobb lenne. Pont jó, kicsit talán legyen lazább.
Nagyon kényelmes és jól áll a husisabb pasikon.
3/3 anonim válasza:
Az ilyen nagy bő, buggyos gatyákat én ki nem állhatom, de a teljesen testre simulóban elég hülyén néznék ki.
Tehát a szűkebb szabású, de nem testre simulót még fel lehet húzni. Nekem pl farmerből vannak ilyenjeim, amik térdig vagy kicsit térd fölöttig érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!