Akinek vastag a lába, az is vehet fel rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem vastag,főleg a combom,vannak striáim is,és pont ezekért nem merek felvenni rövidnadrágot:S Most is egy lenge,vékony anyagú hosszú naci van rajtam,annyira nem vészes,de kicsit melegem van benne(de kinek nincs ilyenkor:D).Szerintetek merjek én is felvenni rövidnadrágot?Csak az a baj,hogy nem érzem magam jól benne,feszengek,de így se jó:(
16/L
2010. júl. 17. 10:20
1/10 anonim válasza:
hát ha ettől függetlenül jó lábaid vannak, formás meg minden, akkor felvehetsz simán.
2010. júl. 17. 10:31
2/10 anonim válasza:
inkább ne vegyél fel nekem a rövidnaciba olyan tömzsi a lábam meg rövidnek látszik pedig nem az meg a comb vastagságát kihangsulyozza inkább miniszoknyát hordok ebbe a nagy melegbe kényelmesebb is
2010. júl. 17. 11:18
3/10 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz,hogy vastag,és nem is szép,nem formás.Miniszoknyát végképp nem vennék fel,még hülyébben áll rajtam:(
2010. júl. 17. 12:33
4/10 anonim válasza:
Én is gatyókkal szenvedem végig a nyarat,mert szerintem nem szép a lábam,pedig inkább csak sportos,röpiztem,meg ilyenek.Nem tudom,te látod,mennyire gázos?????? :P
Amúgy meg láttam én már olyan lábakat rövidgatyában,ide is feltöltenek egyes lányok képet,hogy "szexik-e" közben meg olyan vastag lábaik és rengő combjuk van,hogy csak na....
Nem tudom,én nem merem.
2010. júl. 17. 12:55
5/10 anonim válasza:
térdnadrágot egy vastagabb combú lány is felvehet, magas sarkúval szép lábat is csinál. sortot csak az vecsen fel akinek szép feszes inkább vékonyabb lábai vannak és nincs narancsbőre.
2010. júl. 17. 13:04
6/10 anonim válasza:
Persze, aki meg nem úgy néz ki, mintha egy magazinból vágták volna ki, az pusztuljon meg ebben a kánikulában.Mellesleg a legjobb alakú lányok is gyakran narancsbőrösek.
(Ez az utolsónak szólt)
Szerintem ne aggódj azon, hogy nem tökéletesek a lábaid, vegyél olyan rövid gatyát, ami nem túl szűk, ne szorítsa be a combodat. Egyébként szerintem is előnyösebb a szoknya, mondjuk egy olyan, amiből még éppen kilátszik a térded, mert az nem szorítja össze a combjaidat, kevésbé látszik benne a formájuk.
2010. júl. 17. 15:07
7/10 anonim válasza:
Nekem nincsenek őzgida lábaim, de simán felveszek miniszoknyát vagy rödivnacit. Rohadt meleg van, könyörgöm... Azért főjek meg a saját levemben, mert nincs olyan lábam, mint Kate Mossnak? Formás lábaim vannak, szép ívesek, nem szégyellem őket, akkor sem, ha husisak. Ilyen alapon a nagyon (túlságosan) vékony lányok sem vehetnek fel, mert az sem szép.
2010. júl. 17. 16:35
8/10 anonim válasza:
szerintem ezt mindenki döntse el maga, ha egy duci narancsbőrös csaj bevállalja a shortot hát legyen. engem nem igazán érdekel. én csak azt mondom, hogy mindenki az alaktának megfeleő nadrágot vegyen fel, meg amiben jól érzi magát. amúgy vannak jó kis ruhák is amik sokszor előnyösebbek mint egy rövidnaci.
2010. júl. 17. 17:15
9/10 anonim válasza:
Utolsó, a vékony lányoknál is előfordulhat narancsbőr, ez nem csak a teltebb lányok sajátja. Akkor ők megengedhetik maguknak, mert vékonyak, vagy mellőzzék, mert narancsbőrösek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!