Van rajtam kívül valaki aki nem vesz fel rövidnadrágot vagy szoknyát a vastag combja miatt?
Figyelt kérdés
:(2011. ápr. 30. 12:46
2/10 anonim válasza:
Én igen. Vagyis, csak nagyon ritkán.
3/10 anonim válasza:
en hordok...
habar engem is zavar a combom....
de most elkezdtemm tornazni 1 heten 2szer:D
4/10 anonim válasza:
Régebben én is így voltam, most sem kisebb a combon, de leszarom. Én kényelmesen érzem magam az a lényeg.
5/10 anonim válasza:
én nem a combom miatt, hanem mert eléggé x-lábam van. szóval azért átérzem a problémát.
6/10 anonim válasza:
Szoknyát felveszek néha (bár nem jó érzés, mert összeér a combom, és kidörzsölődik), de ilyen kis rövid nadrágokat nem hordok, csak közvetlen térd fölött végződőt.
8/10 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel régen, aztán elegem lett,hogy szinte hőgutát kapok nyáron. Most pár éve hordok térdnadrágot és térdig érő szoknyát. Rövidebbet nem vennék fel, de ezek valóban jól állnak, én se hittem volna először. Sőt egy-két szoknya még a nadrágnál is jobban áll a vastag combomon.
Egy kis off: Akinek kidörzsölődik a combja,ha szoknyát vesz fel, az kenje be az érintett területet golyós dezodorral. Nem fog kidörzsölődni. Én is kínlódtam évekig és tavaly az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a módszert és zseniálisan bevált.
9/10 anonim válasza:
-.-
Nem vesztek fel rövidnadrágot? Otthon sem, és barátok előtt sem?
Én úgy vagyok vele, ha valakinek nem tetszik, ne nézze....
23/l
10/10 anonim válasza:
Eddig én sem hordtam , de már lesz@rom... hogyha olyanok felvehetnek miniszoknyát, meg nadrágot, akinek két lába együtt akkora mint nekem egy akkor én is nyugodtan felvehetem, akinek meg nem tetszik akkor ne nézze.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!