Szerintem is nagyon szép..és a mostani rövid fekete haj is nagyon jóll áll neki.! :)) nem?
2011. szept. 16. 20:44
12/25 anonim válasza:
Utolsó, az csak paróka, de szerintem is jól néz ki rövid, sötét hajjal.
Azért Piqué jobban bejön.:D (mivel csaj vagyok)
2011. szept. 16. 22:05
13/25 anonim válasza:
szerintem gyönyörű aki szerint nem, az csak irígykedik! Méghogy nincs alakja...
19L
2011. szept. 17. 10:01
14/25 anonim válasza:
Na most akkor cáfolom az egyik hozzászóló írását. Én iszonyat ronda vagyok, de Shakira akkor se tetszik annyira. Nem ronda, de nem egy csodálatosan gyönyörű nő. Nem értem, csak azért, mert csúnya vagyok, mindenkit szépnek kell tartanom?
2011. szept. 17. 12:10
15/25 anonim válasza:
12:10
Kérlek olvasd még el párszor a hozzászólásom és lehetőleg értelmezd újra mert egyáltalán nem azt írtam amit most te.
2011. szept. 17. 16:30
16/25 anonim válasza:
"Mivel lehet az ő barátnője vagy ő maga sokkal rondább és az ne ítélkezzen hogy shakira nem szép..." Ezt nem lehet rosszul értelmezni.
2011. szept. 17. 17:26
17/25 mus musculus válasza:
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:54
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de attól még hülyeségnek tartom. Most akkor a csúnyáknak nem lehet véleménye? Mindenkit szépnek kell nevezniük, akiknék egy kicsit is szarabbul néznek ki?
Amúgy én nem vagyok ronda, nem azért "védem" őket, csak ez egyszerűen igazságtalan.
2011. szept. 17. 21:01
18/25 anonim válasza:
Pont néztem a TV-ben, hogy most milyen ronda, te meg felteszed ezt a kérdést. Régen egész szép volt, most meg rib@ncos, de nem szép.
2011. szept. 18. 14:15
19/25 anonim válasza:
Shakira gyönyörűszép és lélegzetelállítóan szexi!
2011. szept. 23. 08:49
20/25 anonim válasza:
"szerintem gyönyörű aki szerint nem, az csak irígykedik! Méghogy nincs alakja..." Mélységesen egyetértek veled! Shakira rendkívül jó nő!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!