Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti mire költenétek el...

Lányok, ti mire költenétek el 100 ezer forintot?

Figyelt kérdés
Főleg kategóriához kapcsolódó válaszokat szeretnék.
2011. szept. 14. 19:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%

valószínűleg az egészet elverném, elinnám, elqrváznám eljátékgépezném 1 hét alatt

18f

2011. szept. 14. 21:57
 22/33 anonim ***** válasza:
45%
utolsó, te nagyon rendes vagy :)
2011. szept. 14. 21:58
 23/33 anonim ***** válasza:
45%
21:47 -nek írtam előbbit.
2011. szept. 14. 21:59
 24/33 anonim ***** válasza:

Először ha ez az egy lehetőségem lenne elkölteni ennyi pénzt, ezután pedig átlag életet élnék, akkor tuti olyan darabokat vennék meg, amik jó minőségűek, alapdarabok.

-egy-két jó farmert

-blúzokat, rövid és hosszú ujjú fazonban

-atlétákat, szinte minden színben

-csini szoknyákat

-blézereket

-ballonkabátot

-egy fekete magassarkút

-borítéktáskákat és egy márkás fekete pakolósat

-mac pirosítót(szinte kifogyhatatlan adag)

2011. szept. 14. 22:18
 25/33 anonim ***** válasza:
A felét minimum eltenném későbbre, hiszen annyi mindenre kellhet a pénz, ha direkt vagy nem direkt megrongál egy tárgyat, suli stb. Azt hiszem nem várhatom el örökké, hogy anyuék elé odaálljak és "anyu, kaphatok egy kis pénzt?" hiszen én most is szégyellem, hogy nem ritkán kérek pénzt és erről próbálok is leszokni. Összeírom inkább azokat a dolgokat amiket meg szeretnék venni és ha esetleg nincs ideje reggel anyunak reggelit venni vagy ilyesmi és ad pénzt, hogy vegyek magamnak abból valamennyit félreteszek arra amit majd meg szeretnék venni. 14/L
2011. szept. 14. 22:20
 26/33 anonim ***** válasza:
*Ja és a másik felét értelemszerűen ruhákra, cipőkre, táskákra, állataimra költeném, meg néha-néha a barátnőimre és egy-két finom kajára. :D
2011. szept. 14. 22:21
 27/33 anonim ***** válasza:
20:55-ös vagyok, jó, akkor nem vennék robogót, helyette 30-40 ezret elpartiznék a csajokkal. :)
2011. szept. 14. 22:36
 28/33 anonim ***** válasza:
vonatjegyre:) nem kevés pénzt áldozok arra h a barátommal tudjak találkozni...100 rugóból sok kijönne
2011. szept. 14. 22:58
 29/33 anonim ***** válasza:

hozzácsapnék még feleannyit és kijönne a nyári külföldi munkához a beugró. XD

Eltenném albira, kajára, jegyzetekre, stb.

Igazából ahhoz elég nagy összeg, hogy ne szórjam el hülyeségekre, ahhoz viszont tudom, hogy kevés, hogy bármi nagyot álmodjak belőle. :D

De látom itt még sokan nincsenek tisztában a reális világ áraival. :D Lakást bérelni itt is lehet ennyiből... egy hónapra kb. xD A robogót se ajánlom.

Hát ha tényleg csak elszórni lehetne, akkor vennék egy parfümöt, amibe beleszerettem, de nincs felesleges 17ezrem rá. :D Egy kabátot, egyszerűt, klasszikusat, mert az örök darab. Esetleg egy órát vennék, persze nem ilyen tiritarka szilikonszíjas vackot. :D

Ja meg én is útiköltségre költeném még, szintén távkapcsolat. :(

Az tuti, hogy nem herdálnám el. :D

2011. szept. 14. 23:07
 30/33 anonim ***** válasza:
Félretenném a külföldi útra, amire jövő nyáron indulok. Most arra gyűjtök.
2011. szept. 15. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!