Lányok, ti mire költenétek el 100 ezer forintot?
valószínűleg az egészet elverném, elinnám, elqrváznám eljátékgépezném 1 hét alatt
18f
Először ha ez az egy lehetőségem lenne elkölteni ennyi pénzt, ezután pedig átlag életet élnék, akkor tuti olyan darabokat vennék meg, amik jó minőségűek, alapdarabok.
-egy-két jó farmert
-blúzokat, rövid és hosszú ujjú fazonban
-atlétákat, szinte minden színben
-csini szoknyákat
-blézereket
-ballonkabátot
-egy fekete magassarkút
-borítéktáskákat és egy márkás fekete pakolósat
-mac pirosítót(szinte kifogyhatatlan adag)
hozzácsapnék még feleannyit és kijönne a nyári külföldi munkához a beugró. XD
Eltenném albira, kajára, jegyzetekre, stb.
Igazából ahhoz elég nagy összeg, hogy ne szórjam el hülyeségekre, ahhoz viszont tudom, hogy kevés, hogy bármi nagyot álmodjak belőle. :D
De látom itt még sokan nincsenek tisztában a reális világ áraival. :D Lakást bérelni itt is lehet ennyiből... egy hónapra kb. xD A robogót se ajánlom.
Hát ha tényleg csak elszórni lehetne, akkor vennék egy parfümöt, amibe beleszerettem, de nincs felesleges 17ezrem rá. :D Egy kabátot, egyszerűt, klasszikusat, mert az örök darab. Esetleg egy órát vennék, persze nem ilyen tiritarka szilikonszíjas vackot. :D
Ja meg én is útiköltségre költeném még, szintén távkapcsolat. :(
Az tuti, hogy nem herdálnám el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!