Csajok! Ha lenne 1 000 000 Ft-ok mire költenétek?
Én pl megcsináltatnám szépre a fogaimat,mert elől van egy kis rés a fogaim között,megműttetném az orrom plusz ami még megmaradna abból ruhákat vennék és kozmetikumokat,sminkeszközöket stb..
Ti ? :)
nehét kérdés. mindig is amerikában akartam tanulni, szóval kimennék egy középiskolai évre. (van egy ismerős család aki szivesen fogadna, meg már a suli is igen mondott). de aszüleim folyton nemet mmondanak akármennyire is próbálkozok. szóval megvárnám míg 18 leszek, addig még dolgoznék nyáron meg gyűjtenék, aztán meg kimennék egy évre san diegoba :D
de ha csak szépségápolásra meg ilyesmikre költhetném, akkor szerintem a bbf-emmel mennék vásárolni és mindent megvennék neki ami kinéz (sajnos nincs túl sok pénzük és nem teheti meg, hogy csak úgy vásárolgasson). szerintem 200ezer elmenne ezzel :D csináltatnék francia műkörmöket, és persze minden hónapban(vagy nem tudom mikor kell) javíttatnám, újratöltetném meg minden. akkor több alkalom fodrásznál. vennék sminkeket, hajsütővasakat ilyesmik.
nem tudom most emnnyinél tartok, de ha maradna akkor még végleges szőrtelenítést is bevállalnék.
kb ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!