Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Ha lenne 1 000 000...

Csajok! Ha lenne 1 000 000 Ft-ok mire költenétek?

Figyelt kérdés

Én pl megcsináltatnám szépre a fogaimat,mert elől van egy kis rés a fogaim között,megműttetném az orrom plusz ami még megmaradna abból ruhákat vennék és kozmetikumokat,sminkeszközöket stb..

Ti ? :)

2010. jún. 20. 21:28
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Ja és a kérdés csak rátok vonatkozik szóval csak magatokra kell elkölteni még mielőtt .. :)
2010. jún. 20. 21:33
 2/30 anonim ***** válasza:
74%
Nagy valószínűséggel utazásra költeném közbe becsúszna 1-2-3-100 ruha:D
2010. jún. 20. 21:34
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
ruhaaaaa <3 és fogcsináltatás és fehérítés meg zsírleszívás
2010. jún. 20. 21:35
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
végleges szőrtelenítés, popsi korrekció, rucik, szépségápolási szerek.. :)
2010. jún. 20. 21:39
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
Vibrátor+a többiért elem.
 6/30 anonim válasza:
62%
Kicserélném a ruhatáramat, végtelen cipőt vennék, még +2 lyuk a fülemre (az már 3-3) és elmennék a barátnőimmel sütizni és persze nekik is vennék cuccokat vagy bevásárolnék a MediaMarktben (lehet h nem túl lányos de vennék xboxot psp-t nintendo wii-t vagy dsi-t) Vagy hip-hop tanfolyamra beirtkoznék!!
 7/30 anonim ***** válasza:
82%

nehét kérdés. mindig is amerikában akartam tanulni, szóval kimennék egy középiskolai évre. (van egy ismerős család aki szivesen fogadna, meg már a suli is igen mondott). de aszüleim folyton nemet mmondanak akármennyire is próbálkozok. szóval megvárnám míg 18 leszek, addig még dolgoznék nyáron meg gyűjtenék, aztán meg kimennék egy évre san diegoba :D

de ha csak szépségápolásra meg ilyesmikre költhetném, akkor szerintem a bbf-emmel mennék vásárolni és mindent megvennék neki ami kinéz (sajnos nincs túl sok pénzük és nem teheti meg, hogy csak úgy vásárolgasson). szerintem 200ezer elmenne ezzel :D csináltatnék francia műkörmöket, és persze minden hónapban(vagy nem tudom mikor kell) javíttatnám, újratöltetném meg minden. akkor több alkalom fodrásznál. vennék sminkeket, hajsütővasakat ilyesmik.

nem tudom most emnnyinél tartok, de ha maradna akkor még végleges szőrtelenítést is bevállalnék.

kb ennyi :D

8/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) hmmm végleges szőrtelenítés :D jó ötlet, lehet én is beiktatnám
2010. jún. 20. 21:42
 9/30 anonim ***** válasza:
65%
Fogfeherites, fogkorrekcio, melyhamlasztas, mellnagyobbitas, aztan hopp, mar meg is van az 1 milla..
2010. jún. 20. 21:44
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Személyi edző, jaj és csináltatnék magamnak egy hatalmas gardróbot,amit természetesen feltöltenék ruhákkal,cipőkkel. :D
2010. jún. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!