Lányok, ti mire költenétek el 100 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Főleg kategóriához kapcsolódó válaszokat szeretnék.2011. szept. 14. 19:33
11/33 anonim válasza:
3pulcsi 1hajfesték 1alapozó többi meg más ügyekre... :D
12/33 anonim válasza:
Vennék egy olcsó robogót (valószínűleg használtan), a maradékból pedig ruhákat, sminket, cipőket vennék és elmennék egy jó fodrászhoz. 19L
14/33 anonim válasza:
20:55
100 ezerből ha nem egy állandóan lerobbanó példányt akarnál venni akkor épphogy elég lenne, nameg sisak, biztosítás stb... nameg tankolni is kell
Én kihoztam ennyiből az enyémet de épphogy.
15/33 anonim válasza:
Elraknám továbbtanulásra, vagy késöbb egy jó kis lakást vennék belöle 14/L
16/33 anonim válasza:
cipő és táska főként. aztán persze ruhák, kiegészítők és smink! :D de meghagynék olyan 30-40ezer frointot, azt pedig fokozatosan elbuliznám :D
17/33 anonim válasza:
100ezerből nincs semmiféle jó kis lakás :D
18/33 anonim válasza:
21:18-as vagyok, itt németországban ahol én lakom lehet venni egy 1 szobás lakást enyiböl, max. bérelném, de egyetemhez vagy föiskoláhóz szerintem elég egy kicsi lakás
19/33 anonim válasza:
műkörmös cuccokra, sminkre és ruhára. ha marad, azt meg anyuméknak adnám oda...
20/33 anonim válasza:
ma 20:55
amit 100ból megveszel robogót arra még egy 100ast költeni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!