Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIUK! Szerintetek nagyon...

FIUK! Szerintetek nagyon durva, ha ilyen izmos egy lány karja? (kép)

Figyelt kérdés

169 centi vagyok 48 kiló. de a karom ha befeszítem nagyon durván izmos:

[link]

azt hiszem nem egy fiú örülne ilyen karnak,akik vékonyabbak és nem tudnak meghízni, de én nagyon szégyenlem, mikor valami nehéz tárgyat kell megemelnem, vagy feltolni az ablakot a vonaton.

egy lánynak ne legyen ilyen izmos a karja. de amúgy ha nem feszítem be, tök átlag. sőt még mondták egyszer , hogy milyen kis vékonyka a karom. nagyon örültem neki :)

15/L

2011. szept. 14. 19:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek is férfi izomzata van(lemérték egy speckó mérlegen), pedig nem sportol. Nem tud hízni, nagyon vékony és izmos, pont mint te.

25N

2011. szept. 15. 08:21
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem annyira nem izmos mint hiszed, nem durva. Azt meg ki mondta, hogy egy lány ne legyen izmos?! Azok mondják, akiket ha megtámadnak, semmivel nem lennének képesek megvédeni magukat, manapság nagyon is jó, ha ebben az eltunyult, lusta, elhízott világban vannak még olyanok, akik igenis izmosak és sportosak!

Viszont egy-két kilót megpróbálhatnál fölszedni, mert nagyon soványkának tűnsz... Viszont a karodon ne változtass :P

2011. szept. 15. 10:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Húú, tényleg jó izmos, bár csak az enyém is ilyen lenne! Nekem túl vékony (23cm) és sokat súlyzózom rá, de alig látszik valami, ráadásul gyenge is vagyok (mindenki lenyom szkanderban)! Te mérted már mekkora? Biztos erős is vagy. Szkanderoztál már? 18/L
2011. szept. 30. 21:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem durva, hogy aggódnod kellene az miatt, sőt szerintem pont ez néz ki jól, én mit nem adnék érte, hogy nekem is ilyen legyen. Kb. nekem is ilyen vékony, de ha befeszítek azért ennyire nem izmos, sőt alig látszik valami, ezért szerintem örülnöd kéne hogy így megizmosodott, főleg ahhoz képest, hogy csak 15 éves vagy.

22/L

2011. okt. 16. 17:16
 25/30 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem durva.
2011. nov. 16. 20:51
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

Ezt egyáltalán nem nevezném nagyon durván izmosnak. Persze azt sem mondom, hogy nem látszik semmi, mert egy picit azért izmos, a korodhoz képest talán egy kicsivel izmosabb mint az átlag, de egyáltalán nem "túl" izmos. Egyébként nekem tetszik, pont az az egészséges kinézete van, pont ennyire kéne izmosnak lennie egy lánynak is. Teszek fel pár képet, amikor tényleg túl izmosnak neveznék egy lányt.

[link]

[link]

2011. dec. 26. 07:27
 27/30 anonim ***** válasza:
2011. dec. 26. 07:31
 28/30 anonim ***** válasza:
2011. dec. 26. 07:35
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat !
2011. dec. 29. 20:55
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Hello..

169 centi és 48 kilós vagy?..egyél már valamit.. !!

én is lány vagyok 14 éves.. de én hetente 6szor járok kondiba fitness-re és ott 2kilós súlyzókat emelgetek..én mindig is sportoltam, de nekem is izmos a karom..de szerintem szép az izmos kar..lány létemre mondom.

de az amit te linkeltél az nem izmos..olyan átlagoska :))

2012. jún. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!