FIUK! Szerintetek nagyon durva, ha ilyen izmos egy lány karja? (kép)
Figyelt kérdés
169 centi vagyok 48 kiló. de a karom ha befeszítem nagyon durván izmos:
azt hiszem nem egy fiú örülne ilyen karnak,akik vékonyabbak és nem tudnak meghízni, de én nagyon szégyenlem, mikor valami nehéz tárgyat kell megemelnem, vagy feltolni az ablakot a vonaton.
egy lánynak ne legyen ilyen izmos a karja. de amúgy ha nem feszítem be, tök átlag. sőt még mondták egyszer , hogy milyen kis vékonyka a karom. nagyon örültem neki :)
15/L
2011. szept. 14. 19:30
2/30 krvua válasza:
ataqva!traktort nem tudsz felemelni?!
amugy nem izmos....amugy ha csak akkor látszik amikor feszülgetsz akkor minek feszülsz?4
4/30 anonim válasza:
Mit sportoltál, hogy ilyen? Amúgy szerintem előny, legalább nem lóg rajta a bőr.
5/30 anonim válasza:
Nagyon szexy!!
Ne szégyeld nagyon szép. Ez pont szép így. Viszont ,ha nagyobb lenne az nem lenne előnyös már.
6/30 anonim válasza:
Ez abszolút nem számít izmosnak. Teljesen átlagos, nekem is ilyen.
7/30 anonim válasza:
Szerintem szép. A nőknek nagyon hamar megereszkedik a tricepsze,úgyhogy hidd el előnyödre válik.
9/30 anonim válasza:
10/30 anonim válasza:
ijjjjjjjjjjaaaaaa hát veled sem találkoznék 1 sikátorban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!