FIUK! Szerintetek nagyon durva, ha ilyen izmos egy lány karja? (kép)
169 centi vagyok 48 kiló. de a karom ha befeszítem nagyon durván izmos:
azt hiszem nem egy fiú örülne ilyen karnak,akik vékonyabbak és nem tudnak meghízni, de én nagyon szégyenlem, mikor valami nehéz tárgyat kell megemelnem, vagy feltolni az ablakot a vonaton.
egy lánynak ne legyen ilyen izmos a karja. de amúgy ha nem feszítem be, tök átlag. sőt még mondták egyszer , hogy milyen kis vékonyka a karom. nagyon örültem neki :)
15/L
Nem értem mire vered a nyálad!!! :)
Semmi gond csak ne feszülj randi közben!!!
169 cm és 48 kg?
Ne bízd el magad, a legelső 130 centis színesbőrű becsomagol téged a Nyolcadik kerületben ilyen paraméterekkel, akárcsak egy 2 méteres 90 kilós ökölvívót..
Azt írod:"egy lánynak ne legyen ilyen izmos a karja"
honnan veszed ezt a lökött hímsoviniszta sztereotípiát, hogy csak a pasiknak legyen izmos? felejsd el.
teljesen jól van ez így. Inkább izmos legyél mint puhány.
26-pasi
Hülye vagy te nem izmos....
Ennyi izom sztem lazán szép. Azok a konyhásnéni tricepszek ge.ci undoritoak és elég sok tizenéves lány bir velük.
Ez nem is durva,vagy csak nekem nem,mert nekem is ilyen a karom,a sok edzéstől..:D szerintem menő :) mások örülnének ha izmos karuk lenne.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!