Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek találsz? (képek)

Szépnek találsz? (képek)

Figyelt kérdés

Íme a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi a választ!

2011. szept. 13. 15:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
64%

20 körül saccoltalak volna.

Hát szép vagy, de nekem nagyon nem jön be ez a típus, olyan asszonyos vagy, nagy a fejed, kicsit vaskos vagy, szóval olyan igazi falu bögyös lánya lettél volna a régi időkben. :D

Sok pasinak biztos bejössz.

Ja és a szemöldököd tényleg nagyon előnytelen.

2011. szept. 13. 19:04
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos vagy szerintem. 30nak gondollak.

10ből egy erős 6ost adnék :)

2011. szept. 13. 19:51
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kép nem túl előnyös, de azt leszámítva szerintem szép és bájos vagy :) 25 év körülinek néztelek én is, de látom, hogy fiatalabb vagy. Mindenesetre szerintem csinos vagy :)
2011. szept. 13. 20:20
 34/48 anonim ***** válasza:
73%

ma 17:20

igen, hallottam az ízlésről

és ez alapján írtam amit írtam, pl, hogy egy jobb kinézetű srácnál esélytelen ez a csaj, ha csak a külsőséget nézzük, szóval az ilyeneket nem nagyon kell túlzásba vinni, h 10/7 mert ez a felmagasztalás most lehet, hogy jól esik neki, de hamis önarcképe van, ami szerintem nem jó

bár ez csak az én véleményem, és tapasztalatom, nem akarlak megbántani

2011. szept. 13. 20:55
 35/48 anonim ***** válasza:
73%
*hamis önarcképe lesz
2011. szept. 13. 20:56
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 20 vagy :) Nincs veled semmi probléma nálam nem a különlegesen szép inkább az átlagos kategóriába esel :)
2011. szept. 13. 22:49
 37/48 anonim ***** válasza:
73%

A kommentelők szerint aki azt mondja nem vagy szép,az gyökér.Vállalom,gyökér vagyok,de akkor sem tetszel,nem tartalak szépnek,sajnálom.

10/3

2011. szept. 14. 03:30
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ronda, sőt, szerintem szépnek számítasz, de nekem egyáltalán nem tetszel. Nehéz megindokolni, mert rádnézek és egyszerűen nem, de azért leírok pár részletet, bár tényleg nem ezek miatt nem tetszel.

Olyan az arcod, mintha kb. az orrod környékén elkezdené önmagát beszippantani, valahogy a szemed, a bőröd, minden, arrafelé tart.

Látszik, hogy lógnak a melleid és csak a melltartó tartja, a melled felső íve miatt, illetve az utolsó képen visszahajlik. Ez nem gáz, de nem tenném ki.

Szemöldök. Fokozatosak keskenyedő fektetett L állna jól, ez az ívelt, elöl szőrös, utána pálcika ronda is azon kívül, hogy nem előnyös.

A mosolyod kedves, hajad, öltözködésed, kisugárzásod rendben van. Szerintem sok pasinak bejössz.

Életkor max 20-21

2011. szept. 14. 12:56
 39/48 Gabriel99 válasza:
100%
az átlagnál mindenképpen jobb vagy. 8-as kb.
2011. szept. 14. 14:02
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

10/7

nem vagy az a feltűnően gyönyörű lány, de szép vagy, semmi probléma nincs veled tök normális vagy (legalább nem egy divatmajmoló p*csa) én 23-nak néznélek.

2011. szept. 18. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!