Szépnek találsz? (képek)
2011. szept. 13. 15:09
22/48 anonim válasza:
miért kell átlagos lányokat felmagasztalni? sosem értettem
23/48 anonim válasza:
Nemolyan ronda az arcod, de szerintem kicsit az átlag alatt van. 25-30nak mondanálak. :/ És mennyi vagy igaziból?
24/48 anonim válasza:
Sztem aranyos lány lehetsz, és egyáltalán nem vagy ronda ! :) 10/7 , és am sztem 19-22 közt .
25/48 anonim válasza:
"egyáltalán nem vagy ronda"
Ez egy bók volt! :DD
26/48 anonim válasza:
ma 16:42
Ízlésről hallottál már?
Mindenkié más.
Azért, mert neked átlagos, nem biztos, hogy másnak is.
Szerintem egyáltalán nem átlagos, az itteni hülye, tükörben pózolgatós, telefonnal fotózós "kitolom a seggem, kirakom a csöcsöm, ugye szép vagyok?" pic$áknál messze sokkal-sokkal jobb! Szerintem szép. (A kérdés viszont tényleg hülyén lett feltéve:-))
27/48 anonim válasza:
Azért mert valaki nem szőke vasalthajú plázapics*, meg nem rakja ki a seggétmellét akkor már le kell csúnyázni?
Szerintem szép vagy, kedvesnek tűnsz a képeken. Szimpatikus vagy. és olyan 20-23nak tippelnélek
19/L
28/48 anonim válasza:
25-30 lehetsz. De írod, hogy sokkal kevesebb vagy... bár igaz, ma már minden "kislány" szeretne hamarabb "nagylány" lenni. Ne legyél Te is ilyen. Lehet, hogy most idősebbnek nézünk, és ebben a korban talán előny is (tininek tippellek az alapján, hogy ide rakosgatod fel a képeid), de kb 10 év múlva ezt még nagyon bánni fogod. Egyébként teljesen átlagos vagy 10/5. Tehát ha az utcán meglátnálak a tömegben, nem tűnnélki.
29/48 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2011. szept. 13. 17:38
30/48 anonim válasza:
Ne hallgass a sok gyökérre, szerintem nagyon szép vagy! És kinézel akár 35-nek is, bár gondolom, fiatalabb vagy. :)
9 pont. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!