Lányok milyen belső és külső tulajdonság tetszik nektek? Álom pasi nektek milyen? Tulajdonságokat kérek külsőt és belsőt is. :D
Külső: változó, de világos és sötét barna szem a tuti :D ezen kívül nekem 2 csoportom van:
1. Magas, vékony, hosszú vagy raszta hajú
2. Alacsonyabb, inkább izmos, rövid/kopasz hajú
A stílusa ne legyen ez az alfa, b*zis női nadrágban és tapadós pólóban vonuló nyálgép.
Belső: okos, intelligens, hatalmas humorral rendelkező, kedves, gyengéd, esetlen (de ezt csak én lássam, kívülről meg tudjon védeni) :)
De a legfőbb: legyen FÉRFI! Mármint viselkedjen éretten és komolyan, amikor kell, fizessen ő a vacsoránál, nyissa ki előttem az ajtót, stb.
Ja, meg gitározzon, basszerozzon zongorázzon vagy doboljon. :D
Külső:
Normálisan, rövidre levágott haj, vagy pedig szépen megnövesztett hosszú haj. Tehát nem az emós-deszkás-bilifejű szörnyűség, hanem simán csak egy hosszú haj. Legyen nálam úgy is magasabb, ha magassarkút veszek fel, 164 centi vagyok. Kerülje a "divatos öltözködés". Tehát ne hordjon csőgatyát, ne legyen ülepes gatyája, hanyagolja azokat az iszonyatronda Supra magasasszárú cipőket, vagy a deszkás cipőket.
Ne legyen fullcapje, vagy minek hívjak azt a sapkát, meg az a szilikonos órája, ami most divat. Vagy pedig tudja hordani...
Ne legyen fülbevalója, fültágítója.
Belső:
Tudjon önállóan véleményt alkotni, ismerje az alap helyesírási szabályokat, védelmezzen, tiszteljen és szeressen.
'Akkor szökésbarna hajjal és barna szemmel el is bújhatok gyorsan?'
Na, direkt ezért írtam oda, hogy nem kritériumok a színek.:D Abból, hogy valakinek más az ideálja, nem következik az, hogy össze sem jönne egy ilyennel.
Ilyesmi feje legyen:)
Belső:
-Legyen humora...de ne olyan hogy a netről szed le vicceket és azokkal bombáz...
-Legyen kedves
-Törődjön velem...
-Legyen "hűséges"
-Legyen okos...(Nem kell zseninek lennie, de azért legyen sütnivalója:))
Ja, és ne divatmajom hanem normális férfi legyen!
Külső:Barna haj, zöld vagy barna szem.Legyen izmos, de ne legyen testépítő.Mags, minimum 180 centi legyen.
Belső tulajdonság: kedves, őszinte, bátor, állatkedvelő (macska, kutya stb...), okos, intelligens, hűséges legyen.Ne nyolc általánosa legyen, az egyetem plusz pont.Megértő és jószívű legyen, ne játssza az eszét, hogy vettem két BMW - t, de holnap veszek Aston Martint, meg Bugattit.Röviden: ne legyen felvágós és köcsög!
Ennyi lenne.(:^^
Külsőleg nincs ideálom. Legyen magasabb, mint én és legyen igényes.
Belső:legyen humora,legyen őszinte,ne dohányozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!