Mivel volt kiemelve a szemöldöke? Én mit csináljak az enyémmel?
multkor láttam 1 csajt, az eredeti szemöldöke ki volt szedve és ugyanazon az íven át volt festve de úgy hogy a bőre is... és szép volt nagyon,olyan szép egybefüggő egyenletes színű volt neki...nemtudom rá volt-e festve neki vagy tetoválva volt alul...de nemhiszem h tetoválásnál meghagyta volna az eredeti szemöldök ívét frissen szedve. De nemhiszem h ceruzázva volt
Nekem sötétbarna a szemöldököm, de olyan béna a jobb oldali íve tök rövid...és annyira szégyellem, tetováltatni nem akarom, de ha befesteném az csak a szőrön látszódna a bőrömön nem ugye?
Nagyon gáznak tartom magamnak amilyen most de félek hogyha elmegyek kozmetikushoz kiröhög h csúnya:S
MIT KEZDENE VELE A KOZMETIKUS, FÉLEK H ELMEGYEK ÉS KIRÖHÖG H CSUNYA ÉS SEMMITSE TUD VELE KEZDENI???
Egy kozmetikus nem röhög ki. Szerintem látott már rosszabbat is egy rövid szemöldöknél.
Amúgy szerintem tetoválva volt neki.
Menny el nyugottan kozmetikushoz és kérdezd meg mit ajánlana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!