Mennyit javítanak az alábbi tényezők: testtartás, fejtartás?
Figyelt kérdés
magyarul mennyit számít a külsőben az, h vkinek helyes a testtartása, vagy éppen görnyedt, stb. csak kíváncsiság:D2009. ápr. 21. 16:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem sokat, nekem volt egy szokásom hogy mindig a lábamat néztem. Hát megmutatták hogy hogy nézek ki, elborzadtam. Azután mindig fej föl, mellek ki, has be:) Segítettek, növelte az önbizalmam és ezt mások is észrevették.:)
2/6 anonim válasza:
Hát nekem rossz a tartásom és nagyon ronda dolog :(
De nem veszem észre akaratlanul is görnyedek mert sokkal kényelmesebb!
Ha angyon görnyedezek még púposnak is látszom...Nagyon rossz!
3/6 anonim válasza:
nagyon sokat!
egyik osztálytársan szép,csinos,de mégis a járása és a testtartása szörnyű,ezért sokszor inkább vicces,vagy nem is tudom,mint szexi...ráadásul ha van egy kis pocija az embernek,sokat segít,ha kihúzza magát:D
4/6 anonim válasza:
Én is rendszeresen kihúzom magam,has be,mell ki.Persze vannak olyan napok amikor nem vagyok formában,akkor kicsit meggörnyedek.Ha mr nincs jó alakom legalább a tartásom és azr arcom legyen szép:D
5/6 anonim válasza:
Nagyon sokat ront,mert régebben én is mindig a lábamat vagy a földet néztem,ezért sokan cikiztek is de utána a szüleim elmagyarázták,hogy sokkal szebb az ha valaki felfelé néz.Ez volt a fejtartás.Ha valakinek jó a testartása annak vannak előnyei pl.:ha van van egy kis pocid akkor az nem lászik annyira mintha görnyedten mennél és így sokkal szebbnek is látod magad.Régebben 1-2-ba boszorkának is csúfoltak ezért,mert a boszorka megy ilyen görnyedten,mint akkor én.De ezzel nem azt mondom hogy egy percre se nézz a földre vagy a lábadra.
6/6 anonim válasza:
testbeszéddel kapcolatban oskat írnak erről.és ezt mások is automatiksuan észrevezsik én pl mindig önbizalomhiányos ovltam mégis védekezésképpen kihúztam magam és felemeltem a fejem votl tartásom.-és midnenki egoistának nézett. na ennyit számít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!