Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyukák! Van tetoválásotok?...

Anyukák! Van tetoválásotok? Hány van? Hol? Milyen ábra?

Figyelt kérdés

Én ma csináltattam, nagyon tetszik, de anyukám elbizonytalanított, hogy édesanya létemre ezt nem kellett volna...

Ugye nem csak én gondolom, hogy egy anyukának is jól állhat?

2011. szept. 5. 23:09
1 2
 11/20 anonim válasza:
70%

Szia!

Nekem is van,3 is.Egy szép lepke a hasamon,a köldököm mellett,bal oldalon.Egy nonfiguratív virág a jobb bokám felett,és egy nonf.ábra a bal bokám felett.

Soha nem érdekelt,hogy ki mit gondol,mond,én szeretem őket.

Van már egy 3 éves lányom és most jön a tesó. :)

2011. szept. 6. 07:51
 12/20 anonim válasza:
76%

Van bizony! Mindig is szerettem volna, azt is tudtam, hogy hová. Viszont azzal, hogy mit, azzal gondban voltam. De csak addig, amíg meg nem született a kislányom. Akkor már tudtam is, mi legyen.

Kb. 3 hónapos volt, amikor megcsináltattam:

[link]

2011. szept. 6. 08:44
 13/20 anonim válasza:
68%

nekem a derekamon van, a fenekem felett, egy nonfiguratív ábra, inda-jellegű.

nagyon tetszik most is, pedig már 9 éve csináltattam. mindenképpen olyan helyre akartam, ahol majd 70 éves nyanya koromban, ha már szanaszét nyúlik és ráncosodik, el tudom takarni. semmi baja nem lett a terhesség során sem, kicsit ugyan elnyúlott, de ahogy visszafogytam, visszaállt rendes arányaihoz. szerintem ennek semmi köze az anyasághoz.

2011. szept. 6. 10:21
 14/20 anonim válasza:
100%
Nekem is van!A bal kezem gyűrűsujján egy "gyűrű".Ez volt anno az eljegyzési gyűrűnk!:)Férjemnek ugyanez a minta van.De mostanában gondolkodtunk,hogy vmit a kicsi lányunkkal kapcsolatban is kellene tetováltatnunk.Majd meglátjuk!:)
2011. szept. 6. 11:19
 15/20 anonim válasza:
100%

Szia

én is anuyka vagyok és van 5 tetoválásom .

A hátamon egy felirat, a hasamon, a vádlimon és a combomon, és egy gyűrű ami az eljegyzési gyűrűnk.

A gyűrű kivételével a többi mind nagy minta.

Engem nem érdekelnek a kispolgárok, és azok akik ezt alviláginak tartják, nekem tetszik akinek meg nem az nem néz rám.

Szerintem attól, hogy anya vagy azt nem azt jelenti, hogy kockára kell híznod és üvegmosókefe frizurát vágatnod, és mártírkodva lemondani mindenről :D

Ne aggódj! :)

2011. szept. 6. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A két lányom születése után csináltattam tetkót. Miért? Mert 16 éves korom óta akartam egyet, csak nem tudtam, hogy mit.

A köldököm mellett van, egy tenyérnyi sárkány (ez a lányaimat jelképezi, mert igazi kis sárkányok) és egy virág az esküvői csokromból. Normál esetben (nem a strandon) nem is látszik, nem a külvilágnak, hanem magamnak csináltattam.

Most várjuk a harmadik (és egyben utolsó) gyerekünket, az ő születése után szeretnék majd egy olyat, amit a hármuk nevének a kezdőbetűjéből áll össze.

2011. szept. 6. 12:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azoknak főleg, akik nem hurrogtak le.
2011. szept. 6. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Üvegmosókefe frizura :DDDDD

Én 2 gyermekes anyuka vagyok. Arra gondoltam, ha majd megszületik a 2. gyerek (1 hete született) én is tetováltatok, végül is régi vágyam, de majd csak ha belerázódtunk a négyes életbe :) Azt még nem tudom, hogy hova, de a motívum egy elefánt lesz, már évek óta ki van választva :) Az én családomnak sem tetszene az ötlet (a férjemnek igen), ők majd utólag tudják meg :)

2011. szept. 6. 13:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van a derekamon egy nonfiguratív, még 18 évesen kaptam az akkori páromtól. Igaz, hogy szét mentünk, de nem bántam meg, sőt most, hogy van egy két és fél éves kisfiam, az ő nevét (Dávid) szeretném a lábamra tetováltatni valami nagyon szép betűtípussal a vádlim aljától a bokámig. :) Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy anyuka vagy-e vagy sem, ha tetoválást szeretnél, az a saját döntésed, más ne befolyásoljon.
2011. szept. 6. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem nincs, nem is szeretnek, de nem azert, mert vannak gyermekeim.

Sohasem akartam, nem is igazan tetszik masokon sem, de ez a ti dolgotok, nem szolnek be emiatt senkinek, max a ferjemmel beszelgetnek el jobban, ha bejelentene, hogy tetovaltatni szeretne.

Szoval ne az akadalyozzon meg, hogy anyuka vagy, ha szeretned, akkor csinaltasd meg, de mindenkeppen okosan gondold ki a mintat, helyet.

2011. szept. 7. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!