Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az alkatom?...

Szerintetek milyen az alkatom? A vállam pedig túl széles (apukámtól örököltem, hogy szélles vállam van)? Többi lent.

Figyelt kérdés
A vállam kerülete kb. 90 cm, a derekamé 66 cm, a csípőmé pedig 85 cm, mellbőségem pedig 77 cm. 14 éves lány vagyok, kicsit több mint 46 kiló és 156-158 cm magas. Privátban, ha kell küldök képet, bár nem szívesen, mert nem akarom, hogy idegenek lássanak alsóneműben, esetleg magamat lássam egy facebook "melyik a jó csaj" szavazáson.
2011. szept. 2. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

"A vállam kerülete kb. 90 cm, a derekamé 66 cm, a csípőmé pedig 85 cm, mellbőségem pedig 77 cm. 14 éves lány vagyok, kicsit több mint 46 kiló és 156-158 cm magas. Privátban, ha kell küldök képet, bár nem szívesen, mert nem akarom, hogy idegenek lássanak alsóneműben, esetleg magamat lássam egy facebook "melyik a jó csaj" szavazáson."

Ebből SEMMIT nem lehet megállapítani, küldj képet.

2011. szept. 2. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:

biztos, hogy jól mérted magad?

a széles váll szép, előnyös, emiatt ne aggódj!

viszont az a 77 centi nekem fura.

a melled alatt mérted? mert akkor az nem a mellbőséged.

ilyen széles vállhoz nem tartozhat 77 centis mellbőség, ha nemigen van cicid, még akkor sem.

az a 66 centis derékbőség is érdekes, gondolom nem lapos a hasad...

tényleg csak fotóról lehetne megmondani, hátha elmértél valamit.

mellesleg miért is kéne fehérneműben fotózni magad? ruhában is lehet.

2011. szept. 2. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Küldj nekem képet priviben, mert ebből nem tudom megállapítani. Nem vagyok valami perverz fickó (mellesleg lány vagyok) úgyhogy nem látod vissza a képedet sehol :D
2011. szept. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!