Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hidrogén peroxiddal fogfehérít...

Hidrogén peroxiddal fogfehérítés otthon?

Figyelt kérdés
3% - ossal. Hallottatok már róla? Ha igen akkor pontosan hogy kell?
2011. aug. 31. 10:18
1 2 3
 21/29 Bóbyta válasza:
84%

Sziasztok!

Olvastam mindenféle oldalról a Hidrogén peroxid otthoni használatáról,fogfehérítéshez.Jót is és rosszat is! Mivel nekem nincs pénzem drága fehérítős dolgokra,így kénytelen voltam ezt kipróbálni.

.... és nekem bevált! Csak egy kicsit macerás!

6%-osat használtam.

Minden este,15-20 percet volt a fogaimon.

Most leírom,hogyan végeztem el ezt a műveletet:

Este,amikor elmentem fürödni,és magamra zártam az ajtót,hogy a családtagjaim még véletlenül se lássanak meg úgy.

Tampont tettem a felső ajkam alá,hogy az ne érjen a fogamhoz.

Nekem a felső 6 fogamon látszott a sárgaság,így azt kentem be a szerrel,fültisztító segítségével,(vigyázva,hogy az íny ne legyen olyan)majd egy pici ruhadarabra ráharaptam,így az alsó ajkamhoz se ért hozzá a szer és még a nyálamat is felszívta ez a kis ruha.

Nem voltam valami szép látvány,de a szépségért szenvedni kell!

4-5 nap után,nálam már látszott a változás és fehérebbek lettek a fogaim !!

Ezt így folytattam 1.5 hétig.

Persze,egy idő után,újra ismételni kell!

Így most már bátran merek nevetni,nem kell eltakarnom a számat!

Remélem ezzel az írásommal,segítettem valakinek!

2013. szept. 7. 09:12
 22/29 anonim ***** válasza:
6%
Utolsó: miylen hidrogén-peroxidot használtál? Amit hajszőkítésnél is alkalmazunk, vagy direkt gyógyszertárit (mondjuk nem tudom miben különbözik a kettő)?
2014. febr. 6. 13:42
 23/29 K Zsolti válasza:
100%

Akkor az okosoknakálom mondanám.

Én is használom a hidrogén-peroxidot fogfehérítésre. Már 5 hónapja és szemmel láthatóan kifehéredtek a fogaim. Az elején minden nap fogmosás után öblögettem a számat vele, most már csak egy héten kétszer. Mindenképpen gyógyszertárban vásárolt peroxidot kell használni 3% ost.

2014. okt. 25. 11:11
 24/29 pj... válasza:
100%

# 1/23-nak (Aha, a fogorvos mesélt róla. Könnyen tönkreteheted a fogaid vele, és az ínyed is. Ez nem játék, ne szórakozz ilyennel!)

A fogorvos miközben a fogaidról és az ínyedről beszélt, a pénztárcájára gondolt, és a hétvégi foglalására a Hiltonban.

2015. júl. 9. 21:06
 25/29 anonim ***** válasza:
fekete szén tablettával is lehet, guglizd ki. Én már próbáltam , bevált. De csak max a fogad eredeti fehér színéig fehérít ki...de még így is jobb mint a ssemmi ráadásul bagóért...amúgy nem kell dörzsölni, elég ha a szádban szétkened az előzőleg egy kis pohárban porrá zúzott kb fél szemnyi széntablettát, és kb 3 percig a fogaidon hagyod...lehet amúgy ilyen fekete fogkrémet i kapni, a fekete széntől fekete, annak is gondolom megvan a hatása, szóval ha nem akarsz pepecselni vele, akkor vegyél fekete fogkérmet. heti 1x javasolt használni azt hiszem
2017. ápr. 5. 15:14
 26/29 anonim válasza:
100%

Rajta van az üvegen hogy 15 ml-t 1 pohár vizhez kell adni és ALKALMAS: száj- és toroköblítésére

A SOK TUDATLAN HÜLYE EMBER AKI IDEVÁLASZOLT AZ MEG INKÁBB OLVASNA UTÁNA KOMOLYAN MONDOM, okoskodó tudatlanok

2017. ápr. 10. 16:00
 27/29 anonim válasza:

Ha minden áron kipróbálna valaki hidrogén peroxidos fogfehérítést, én ajánlom a Colgate Max White Expert White (illetve Colgate Max White Expert White Compert) fogkrémet.

Kicsit drágább az ára, de tényleg hatásosan fehérít.

Továbbá hogy még hatásosabb legyen, én még Lacalut White szájvizet szoktam használni hozzá, így meg egy verhetetlen fogfehérítő duót alkot. :)

2019. jún. 19. 22:39
 28/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A zárójeles fogkrém nevét rosszul írtam, Colgate Fogkrém Max White Expert Complete a helyes neve.
2019. jún. 19. 22:40
 29/29 anonim válasza:
Én kipróbáltam a 3%-os hidrogén peroxidot szódabikarbónával összekeverve, először azzal majd sima fogkrémmel fogat mosni, azonnal sokkal fehérebbek lettek a fogaim, havi 1-2x szoktam, egyáltalán nem lettek érzékenyebbek a fogaim, inkább az ínyedre kell vigyázni, azt tudja megmarni ha sokat van rajta.
ápr. 8. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!