Hidrogén peroxiddal fogfehérítés otthon?
Aha, a fogorvos mesélt róla. Könnyen tönkreteheted a fogaid vele, és az ínyed is.
Ez nem játék, ne szórakozz ilyennel!
100forintos boltba,fodrászkellékesbe lehet kapni.azt olvastam ugyanezt használják a fogorvosok is csak töményebb %-ban.Azért nem jó ötlet,mert nagyon kell vigyázni,hogy az ínyedhez ne érjen a szer.
Egyébként elkérnek egy csomó pénzt káros fogfehérítési módszerekért,én nem mennék el.Mondják is,hogy pár napig érzékeny utána.
Lehet,hogy a szódabikarbóna is káros,de nagypapám is azzal mosott és 80évesen minden foga megvolt,majdhogynem gond se volt velük.
De szerintem ne próbáld ki a peroxidos dolgot.
Ha már mindenképp otthon csinálod, akkor vegyél otthoni fogfehérítő készletet. Muszáj ugyanis az ínyeid védeni, mert a hidrogén-peroxid ha rákerül, pl. rámossa a nyálad, teljesen szétmarja. Akkor meg cseszheted a fehér fogaid. Abban van használati útmutató, aszerint járj el.
De komolyan nem értem, hogy jut ilyen egyáltalán eszedbe. Guglizz már kicsit rá, milyen veszélyei vannak.
Tudom, hogy ne mazért írtad ki a kérdést, hogy kioktassanak, és megpróbáljanak lebeszélni, hanem mert segítséget vársz.
Sajnos én nem tudok erről sokat, de ha már mindenképpen fogat akarsz fehéríteni, irány a fogorvos! Gyerekjátéknak tűnik, de nagyon káros, amúgy is, hát ha még magadnak csinálod! Egy idő után teljesen elgyengítheti a fogaid szerkezetét, és fehér szín helyett áttetsző kékeset fogsz kapni. Ha pedig rámegy az ínyedre, az se lesz kellemes...
Úgyhogy inkább keress fel egy fogovost, otthon pedig próbálkozz házi praktikákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!