Hidrogén peroxiddal fogfehérítés otthon?
Oké , lebeszéltetek róla, köszi a válaszokat.
Ha majd lesz elég pénzem rá akkor kifehéríttetem :)
Helyes:)
Különben ha többször mosol fogat alaposan (3-5 perc/mosás), valami fehérítő fogkrémmel (én a Signal White-ot használtam) és napközben elrágsz egy-két rágót, egy idő után fehérebbek lesznek a fogaid. Biztos nem annyira, mintha orvos fehérítette volna ki, de azért szép változást érhetsz el vele. Meg ajánlatos leszokni a kávéról, kóláról és a cigiről (amennyiben érint -bár én a kávét sok nagyon sok tejjel iszom, épphogy van színe, ezt is napi 1-2x, de nem sárgítja a fogaimat).
Próbáld ki:) 00:41-es voltam:)
gyógyszertárban lehet venni erre a célra hyperolt ha ennek utánanézel a szejhigénia területén(mert sok másra is lehet használni) ezt találod
A megfelelõ szájhigénia
fenntartására a fogmosás után rendszeresen – naponta kétszer – végzett,Hyperol tabletta oldatával történõ öblögetés ajánlott. Alkalmazásával jelentõsen csökkenthetõ a szájüregben a fogszuvasodást, a fogínygyulladást okozó baktériumok száma, megelõzhetõ a kellemetlen szájszag. Az öblögetéshez
1 dl vízben 2 tablettát oldjunk fel.
Fontos: A Hyperol oldat rendszeres használata visszaadja a fogak
természetes színét!
annyira jo,h ilyen sok okos ember van itt... MA voltam gyogyszertarban,es megkerdeztem a gyogyszereszt,es azt mondta,h egesz nyugodtan oblogessek vele.
ja es a palackra is az van irva,h oblogetesre. gondolom,amint beveszed a szadba,kihullik az osszes fogad,es lemallik a foginyed. :D
a sok tudatlan,aki csak hallomasbol,innen-onnan hallott vmit,inkabb maradjon csendben,es ne ossza az eszt.
A H2O2 nem bántja a fogat, sem a csontot. Nap mint nap használják a preparátorok, ha olyan durva lenne, ahogyan azt ti itt sipákoljátok már régen nem használná senki sem.
És nem fogjátok kitalálni, de a fogfehérítéskor is azt tartalmazza az a cucc, amit a fogadra tesznek.
Otthon, neked azért nem fog sikerül, mert képtelen lennél nem lenyalni a fogadról. (tudod a fogorvosnál kifeszítik/széthúzzák a szádat, esetleg egy műanyag sínbe tolják a krémet, amit aztán feltolnak a fogaidra és megvilágítanak UV fénnyel)
Most néztem a kérdésed:)
Én pont most olvastam:szódabikarbónát keverjünk össze 3% hidrogén-peroxid oldattal.Így flour mentes fogkrémet kapsz belőle.
Állítólag!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!