Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hidrogén peroxiddal fogfehérít...

Hidrogén peroxiddal fogfehérítés otthon?

Figyelt kérdés
3% - ossal. Hallottatok már róla? Ha igen akkor pontosan hogy kell?
2011. aug. 31. 10:18
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Oké , lebeszéltetek róla, köszi a válaszokat.

Ha majd lesz elég pénzem rá akkor kifehéríttetem :)

2011. szept. 5. 00:01
 12/29 anonim ***** válasza:

Helyes:)

Különben ha többször mosol fogat alaposan (3-5 perc/mosás), valami fehérítő fogkrémmel (én a Signal White-ot használtam) és napközben elrágsz egy-két rágót, egy idő után fehérebbek lesznek a fogaid. Biztos nem annyira, mintha orvos fehérítette volna ki, de azért szép változást érhetsz el vele. Meg ajánlatos leszokni a kávéról, kóláról és a cigiről (amennyiben érint -bár én a kávét sok nagyon sok tejjel iszom, épphogy van színe, ezt is napi 1-2x, de nem sárgítja a fogaimat).

Próbáld ki:) 00:41-es voltam:)

2011. szept. 5. 16:53
 13/29 anonim válasza:
100%

gyógyszertárban lehet venni erre a célra hyperolt ha ennek utánanézel a szejhigénia területén(mert sok másra is lehet használni) ezt találod

A megfelelõ szájhigénia

fenntartására a fogmosás után rendszeresen – naponta kétszer – végzett,Hyperol tabletta oldatával történõ öblögetés ajánlott. Alkalmazásával jelentõsen csökkenthetõ a szájüregben a fogszuvasodást, a fogínygyulladást okozó baktériumok száma, megelõzhetõ a kellemetlen szájszag. Az öblögetéshez

1 dl vízben 2 tablettát oldjunk fel.

Fontos: A Hyperol oldat rendszeres használata visszaadja a fogak

természetes színét!

2011. dec. 31. 01:44
 14/29 anonim válasza:
100%
Fehérítős fogkrémtől biztos nem lesz fehérebb a fogad, egy árnyalattal sem, ezt elhiheted. A hidrogén-peroxidot én sem ajánlanám, na nem azért mert olyan veszélyes lenne, hanem, mert valószínűleg nem tudod a megfelelő mértékben hígítani és kárt teszel az ínyedben és a nyálkahártyában. Na de egy sac/kb 3 m/m %-os oldattal nem fogod megölni magad. Ne dramatizáljuk azért túl. Persze, ha lehet, ne nyeld le.
2012. márc. 1. 00:10
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

annyira jo,h ilyen sok okos ember van itt... MA voltam gyogyszertarban,es megkerdeztem a gyogyszereszt,es azt mondta,h egesz nyugodtan oblogessek vele.

ja es a palackra is az van irva,h oblogetesre. gondolom,amint beveszed a szadba,kihullik az osszes fogad,es lemallik a foginyed. :D

a sok tudatlan,aki csak hallomasbol,innen-onnan hallott vmit,inkabb maradjon csendben,es ne ossza az eszt.

2012. ápr. 19. 15:34
 16/29 anonim válasza:
0%
Méreg és éget. Nehogy a fogadra kend!
2012. aug. 19. 21:33
 17/29 anonim válasza:
0%
A szódabikarbóna fogfehérítő hatású. A fogkefédre nyomsz fogkrémet, rá szórsz egy kis szódabikarbónát, és úgy moss rendszeresen fogat. Pár hét, és tök fehér lesz. (A Blend-a-med Bicarbonate fogkrémben is szódabikarbóna van.)
2012. aug. 19. 21:35
 18/29 anonim válasza:
Én is a fodrászkellékes 6%-ossal próbálom, de nekem nem használ. :( Sajnos "gyárilag" sárgásabb a fogam. :( Vettem híperolt is, de még nem próbáltam. Kérdező neked hogy sikerült? Van eredmény?
2012. nov. 9. 18:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A H2O2 nem bántja a fogat, sem a csontot. Nap mint nap használják a preparátorok, ha olyan durva lenne, ahogyan azt ti itt sipákoljátok már régen nem használná senki sem.

És nem fogjátok kitalálni, de a fogfehérítéskor is azt tartalmazza az a cucc, amit a fogadra tesznek.

Otthon, neked azért nem fog sikerül, mert képtelen lennél nem lenyalni a fogadról. (tudod a fogorvosnál kifeszítik/széthúzzák a szádat, esetleg egy műanyag sínbe tolják a krémet, amit aztán feltolnak a fogaidra és megvilágítanak UV fénnyel)

2012. nov. 12. 17:22
 20/29 Püspökiné S. Tünde válasza:
100%

Most néztem a kérdésed:)

Én pont most olvastam:szódabikarbónát keverjünk össze 3% hidrogén-peroxid oldattal.Így flour mentes fogkrémet kapsz belőle.

Állítólag!:)

2012. nov. 21. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!