Milyen alakom van? Szerintetek?
Váll : 100cm
Mell : 92cm
Derék : 77cm
Csípő : 93cm
Comb : 47 cm
A te combod nagyon durvan vekony?
Bocsi, hogy elterek a targytol, de erdekelne.
Mert az enyemet a multkor itt agyba-fobe pipaszaraztak es nekem 50-es a combom. Megneznek egy fotot vekonyabbrol.
A parametereim hasonloak nekem is, legalabbis cici 90, csipo 91, de nekem a derekam 63-as, a vallam 92-es. Nekem azt mondjak, hogy homokora vagyok.
En is korbemertem a vallam a legszelesebb ponton, szerintem jol merted.
Talan azt mondanam, hogy alma alkatod van, felsotest, vall, has kornyeke, derek erosebb, csipo nem annyira, lab vekony
szerintem teljesen formatlan vagy.vall 100cm.. mi vagy te?birkozo?
mell 92 csipo 93 ugyanannyi szoval egyenes vagy
a derek 77 de gondolom ezt kajalas elott merted
comb 47 vagyis hegyesedik a labad.legalol mennyit mertel?
Utolso valaszolo:
az hogy a mellboseg es a csipoboseg egyforma nem azt jelenti, hogy teljesen egyenes valaki, pont a homokora alkat egyik jellemzoje az, hogy a mell es a csipo kb egyforma. Ebbol meg nem kovetkezik a tegla testalkat. Arra inkabb abbol lehet kovetkeztetni, ha a derek es a csipoboseg kozott keves a kulonbseg.
Homokoranal minimum 20 cmnek kell lennie a derekboseg es a mell, illetve csipoboseg kozott (aminek ugye kb egyformanak kell lennie), illetve tokeletes homokoranal a vall is kb a csipoboseg kornyeken van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!