Mivel ápoljátok körmeitek?
Sziasztok! Letudnátok írni, hogy ki mit használ körömfestés előtt/után? például ilyen youtube-os videókban midnig rákennek valami "színtelen körömápolót" meg ilyesmi dolgokat...Légyszives, aki jártas ezekben írna? márkával együtt, illetve, hogy mire jó(sima körmöknél és műkörömnél is)
Köszönöm előre is!
Körömfestést mindig zsírtalanítással kell kezdeni(körömlakklemosóval áttörlöd)Majd egy réteg alapozólakk(ez lehet sima színtelen, erősítő, barázdakitöltő, stb, az én nagy kedvencem az Essence Better than gel nails ALAPlakkja) [link]
utána két réteg színes(rétegek között teljes száradás)Majd átlátszó fedőréteg(Szintén nagy kedvenc a better than gel nails FEDŐlakkja. Igen, külön kiemelve, mert két különböző dolog, más összetétellel. kipróbáltam, alaplakk nem jó fedőrétegnek)Körömfestés végén szeretem körömágyolajjal ápolni a bőrt a köröm körül. Műkörömnél nem tudom mire gondolsz, műköröm előtti előkészítés, v műköröm lakkozása? Mert a lakkozás ua, mint természetes körömnél.
Igen arra gondoltam:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!