Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel ápoljátok körmeitek?

Mivel ápoljátok körmeitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Letudnátok írni, hogy ki mit használ körömfestés előtt/után? például ilyen youtube-os videókban midnig rákennek valami "színtelen körömápolót" meg ilyesmi dolgokat...Légyszives, aki jártas ezekben írna? márkával együtt, illetve, hogy mire jó(sima körmöknél és műkörömnél is)

Köszönöm előre is!

2011. aug. 28. 21:37
 1/3 Darcy01 ***** válasza:
Én lakkozás előtt fel szoktam kenni egy alapozó réteget (én jelenleg egy Avon-os színtelen lakkot használok, szerintem bármilyen márka megteszi). Azért szoktam bekenni, mert már tapasztaltam olyat, hogy besárgult a körmöm és ez segít megakadályozni, meg elvileg tovább tart így a lakk.
2011. aug. 28. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Körömfestést mindig zsírtalanítással kell kezdeni(körömlakklemosóval áttörlöd)Majd egy réteg alapozólakk(ez lehet sima színtelen, erősítő, barázdakitöltő, stb, az én nagy kedvencem az Essence Better than gel nails ALAPlakkja) [link]

utána két réteg színes(rétegek között teljes száradás)Majd átlátszó fedőréteg(Szintén nagy kedvenc a better than gel nails FEDŐlakkja. Igen, külön kiemelve, mert két különböző dolog, más összetétellel. kipróbáltam, alaplakk nem jó fedőrétegnek)Körömfestés végén szeretem körömágyolajjal ápolni a bőrt a köröm körül. Műkörömnél nem tudom mire gondolsz, műköröm előtti előkészítés, v műköröm lakkozása? Mert a lakkozás ua, mint természetes körömnél.

2011. aug. 28. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen arra gondoltam:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!