Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti hogyan ápolját...

Lányok, nők! Ti hogyan ápoljátok magatokat?

Figyelt kérdés
Nálatok miből áll a szépségápolás?Milyen kozmetikumokat használtok hajra,arcra,testre?Mivel szőrtelenítetek?Jártok kozmetikushoz,fodrászhoz,szoláriumba,manikűröshöz,esetleg egyéb "luxus" kezelésekre?Mit tesztek azért,hogy mindig szépek,csinosak legyetek?
2011. júl. 22. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Napi 2 zuhany Lush zselével és egy bőrradír. A hónaljamat, bikinivonalamat gyantáztatom kozmetikusnál, lábamat borotválom. Kéthavonta szoktam kozmetikushoz menni nagykezelésre.
2011. júl. 22. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Fodrász félévente, kozmetikus szintén, de csak szemöldököm szedetem, utána magam szedem, de félévente elburjánzik :)

Amit lehet, epilálok, többi borotva. Hajpakolás 2 hetente, egyébként meg olyan egyszerű, de nagyszerű trükkök:

festett körmök (lábon is, legalább átlástzó mindig van rajta), könnyen kezelhető hajfazon, így elég csak megfésülködnöm. heti 1x tv nézéskor kiáztatom a lábam, ilyenkor kicsit megreszelgetem, levágom a körmöm, amolyan otthoni pedikűr.

2011. júl. 22. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
2 vok, kozmetikumok kimaradtak: van egy univerzális (dove)testápolóm:ha száraz a bőröm, ezzel kenem magam, de házi pedikűr után a lábam is ezzel szoktam, meg a kezem is. van egy tusfürdőm, meg samponom (mind2 avon), meg arckrém, ez is dove. Arcradír (rossman) és hozzáillő tonik. Mindennap használom.
2011. júl. 22. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Arcra: Garnier Pure Active(minden nap), Avonos miteszereltávolító arctonik(minden nap), Lehúzható tisztító maszk (hetente 2x) + Avonos arckrém

Hajra: Avonos sampon, vagy mindgi amilyet veszek :D, Tusfürdő: Fa Nutri Skin

Testápoló: Szintén Fa Nutri Skin (nagyon bevált nekem)

Kozmetikushoz nem járok, hál' Istennek nincs gond a bőrőmmel, elég az arctisztító amit használok, nagyon szép bőrőm van, alapozót se használok, Szemöldököm magamnak szedem.

3-4 havonta járok fordrászhoz, végéből nyiratni a törött hajvégeket, meg 2havonta szoktam festeni, azt otthon :D

Szoliban nem járok, inkább napozok.

Manikűröshoz sem, 2x volt műkörmöm, de nagyon tönkretette a körmömet.

Amúgy semmi extra :D

2011. júl. 22. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Havonta fodrász, naponta fürdés csoki illatú tusfürdövel, ugyanebböl testápoló (ha van pénzem akkor a Pink Sugar vattacukor illatú tusfürdöt és testápolót használom). Borotválkozom, nem használok sem gyantát, sem epilátort, mert bekékül töle a böröm, mintha jól megvertek volna, nagyon érzékeny. Kozmetikusnál életemben nem jártam, szerencsére szép a böröm. Félévente fogászati ellenörzés, fogfehérítés, ha szükséges.

Szoliba nincs idön járni a babám miatt, hétvégente strandra járok. Mükörmöm nincs, mert nem tudom végezni töle a házimunkát és megsérti a babám börét. Az arcomat sima babatörlökendövel tisztítom, sminkre is jó, mivel napi szinten sminkelek. Hajmosásnàl hajpakolás, hövédöspray, formázás (mint ahogy a fodrászom csinálja).

Kb. ennyire van idöm és pénzem egy 10 hónapos gyerek mellett.

23/N

2011. júl. 22. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Reggel zuhanyzom, este fürdöm, kecsketejes tusfürdőt és testápolót használok, hetente egyszer bőrradírt. Arcra többféle krémet is, van garnier, oriflame és egy tök no-name hidratáló gélem is amit imádok. Ja, minden nap használok arclemosót és tonikot, hetente egyszer pakolást. Hajat hetente kétszer mosok, tony&guy sampont és hajhabot használok és gliss kur balzsamot. Fodrászhoz félévente szoktam járni levágatni a végét. Kozmetikushoz, manikűröshöz, szoláriumba nem járok. Csak a lábamon lakkozom a körmömet, a kezemen nem. A kezemen nagyon hosszúak a körmeim (természetesek) ezért azokkal elég sok pepecselés van. Szőrteleníteni szinte mindenhol epilátorral szoktam.

Szerintem én nem viszem túlzásba a piperészkedést de ennyi azért kell.

2011. júl. 22. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz nem járok, a hajamat én vágom és a mamám festi; manikűröshöz régebben jártam, 4-5 alkalommal volt műkörmöm, de meguntam.

Reggel, felkelés után hideg vízzel mosom meg az arcom, és 3 az 1-ben (Avon) arclemosót használok. Külön törölközőm van az arcomra, szerintem ez fontos, nem törlök bele abba, amibe máskor a mancsomat törlöm (és persze a család többi tagja). Utána bekenem az arcom hidratáló krémmel (szintén Avon, barackos-mandulás), ez a reggeli arcápolás. Sminkelés előtt is mindig viszek fel hidratáló krémet, mert hajlamos kiszáradni a bőröm.

Heti 1-szer bőrradírozok, hol kész bőrradírral, hol én keverek mézből és cukorból. Hetente 2x arcpakolást teszek fel, néha pepecselek, hogy magam csináljak, de általában Avon Planet Spa termékeket használok (a tengeri iszapos a kedvencem).

A tusfürdöm névtelen, Lidlben vásárolt vacak, de imádom az illatát, megnyugtat. Fürdés után mindig használok testápolót (Dove, önbarnítós), illetve lábkrémet (csokis gránátalmás az Avontól), illetve heti 2x lábradírozó lábpakolást.

A hajamat szintén névtelen samponnal mosom, de nekem tökéletesen bevált. Szőlőmag-kivonatos balzsamot használok, és Gliss Kur pakolást. 2 hetente Kalos pakolást teszek fel, fincsi cukorillatú.

Manikűrözni kb 2-3 naponta szoktam (amióta nincs műkörmöm, a körmeim megszállottja vagyok, nagyon fontos, hogy szépek legyenek), és hetente egyszer pedikűrözök.

Alkalomadtán arcszaunát használok, ami jól kitisztítja a pórusokat, de főleg télen szeretem, mert rohadt meleg.

2011. júl. 22. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!