Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen irigy mindenki...

Miért ilyen irigy mindenki arra aki szép?

Figyelt kérdés
Nem tudok örülni annak h szép vagyok mert mindenki nagyon irigy és rám haragszik mintha én tehetnék róla h ő nem szép:)
2011. aug. 27. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet, én is szép lány vagyok br én nem tarto magam annyira nagy számnak..felfedezett egy nagyon jó fotós is.. és mióta elkezdtem a modellkedést mindenki irigy rám.. ezért mst ugy döntöttem sulit váltok..elegem lett.:| meg akármikor sétálok az utcán kiszólnak utókból, dudálnak vagy csak mosolyognak és kacsintanak.. és akkor megkapom a csajoktól, h veled nem is megyük sehova mert akkor mindnki minket néz..st stb ...:\ nagyon rossz érzés, h irigyek, de bele kell törődnöd.!:) az igaz barátok meg mindig igaz barátok maradnak(: ez nálam sem változott!!
2011. aug. 28. 01:28
 22/28 A kérdező kommentje:
Igazad van:)
2011. aug. 28. 08:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet. Van az osztályunkban pár lány, aki ki nem állhat emiatt. Mindenki szerint csak irigyek. Mindig megpróbálnak keresztbe tenni, és a fejemhez vágják hogy el vagyok szállva magamtól. Pedig amugy nem.

Az egyikük még azért van rám kiakadva, mert a srácnak, aki bejön neki, én tetszem.

Ne foglalkozz velük,majdcsak megunják. Az igazi szépség pedig belülről fakad. :D

2011. aug. 28. 10:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem használni se a csúnya se a szép szavakat emberekre. Kinek mi a szép. Lehet pityunak te vagy a legszebb lány a világon, sanyinak viszont nem tetszel. Pl van egy szerintem gyönyörű barátnőm, aki a pasik többségének bejön, ha buliban vagyunk egyfolytában ostromolják a fiúk(jobb is, hogy lefoglalja őket, mert nekem van párom :D ). De volt már rá példa, hogy egy nagyon jóképű fiúnak én tetszettem és nem ő. Meglepődtem, megkérdeztem miért nem a barátnőmhöz ment oda. Azt válaszolta, hogy engem különlegesebbnek talál. Jól eset nagyon. :)

25N

2011. aug. 28. 11:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy valamit tényleg rosszul csinálhatsz, csak azért nem undokoskodnak veled az emberek mert szép vagy, ebben biztos vagyok. Lehet azt érezteted velük, hogy többre tartod magad náluk, lehet észre sem veszed.
2011. aug. 28. 11:13
 26/28 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 28. 11:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Én meg inkább úgy látom, hogy a szép emberekhez sokkal kedvesebb mindenki, én nagyon kislányos voltam és senki nem tekintett nőnek, most hogy idősebb lettem minden pasi megbámul, kedveskedik, bókol, és velem akarnak barátkozni. A lányok is eleinte mind jóba akarnak lenni, de később van aki tényleg féltékenykedik és nem hív sehova, mert akkor nem ő lenne a középpontban. A legjobb barátnőim viszont mellettem állnak és ez pont elég. Szerintem te is az igazi barátaiddal legyél nem számít hogy ők másmilyenek, ha elfogadnak.
2011. aug. 28. 11:44
 28/28 A kérdező kommentje:
igaz:)
2011. aug. 28. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!