Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen irigy mindenki...

Miért ilyen irigy mindenki arra aki szép?

Figyelt kérdés
Nem tudok örülni annak h szép vagyok mert mindenki nagyon irigy és rám haragszik mintha én tehetnék róla h ő nem szép:)
2011. aug. 27. 20:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem irigyek. Van egy lány alattam jár eggyel minden fiú szeret,mindenki ismeri,makulátlan bőre van,szép haja,gyönyörű szeme. De én nem irigylem. Sőőt én inkább kiröhögöm,mert azt se tudja mi az a parlament pedig 13 éves... Meg van egy osztályzársam szőke térdigérő haja van,sötét zöld szemei. Mindenki el van tőle ragadtatva. Mármint aki nem ismeri. Egyik osztálytársam azt nyilatkozta róla: Kívül szőke,belül sötét. :D És mind a két lány el van szállva magától,hogy mennyire szépek dobálják a hajukat,rázzák a seggüket. Szerintem szánalmasak. :D
2011. aug. 27. 21:18
 12/28 A kérdező kommentje:
21:18 lehet:)
2011. aug. 27. 21:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Na most kérem szépen melyik a jobb eset:

1. ha valaki szép és nincs önbizalma, nem "mer" szép lenni és önbizalom híján az átlagos kinézetűek lekörözik

2. ha valaki tudja magáról, hogy szép, de folyton azt írkálja, hogy jajj nem is vagyok és sajnáltatja magát hogy minél többen dicsőítsék

3. ha valaki szép és tisztában van ezzel de nem is dörgöli mások orra alá folyamatosan, EGÉSZSÉGES az önbizalma

4. vagy ha valaki nem is szép de az egója akkora hogy mindenkit tájékoztat szépséges voltáról....

Szerintem a 3.... De le lehet pontozni...

2011. aug. 27. 21:23
 14/28 A kérdező kommentje:
21:23 egyetértek
2011. aug. 27. 21:28
 15/28 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem én is szép vagyok és ugyanígy vagyok mint te. de nem tudom senkivel se megbeszélni mert egyböl azt mondják h egoista vagyok. ez van
2011. aug. 27. 21:31
 16/28 A kérdező kommentje:
21:31 akk egy cipőben járunk:)
2011. aug. 27. 21:45
 17/28 anonim ***** válasza:
igen igen :) esetleg írhatnál egy privátot és megdumálhatnánk
2011. aug. 27. 21:46
 18/28 anonim ***** válasza:
40%
érdekes én szép kislány voltam és nem volt belőle soha gondom sőőt. most is szép nő vagyok (annak mondanak,meg azért pasik reakciójából látom is) és semmi negatív dolog nem ér emiatt. oké vannak féltékeny nők, de én azt vettem észre hogy nem csak a szép nőkre féltékenyek. szóval aki szép de szolíd, nem nagyképű, kedves annak nincsenek nagy gondjai. ha rád mindenki irigy és haragszanak rád akkor nézz magadba mert valami hiba benned van.
2011. aug. 27. 22:01
 19/28 anonim ***** válasza:
Őszintén: aki más szépségére irigy, az kicsinyes, és hülye. A szépség egy mulandó dolog, és nem olyasmi, amire tényleg irigykedni kéne. A szépség egy adottság, mint a magasság, vagy, hogy milyen színű a szemed/hajad. És (hangsúlyozom) szerintem vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, mert az, hogy szép vagy, az kevés a boldoguláshoz. Én ahelyett, hogy ilyesmire irigykednék, próbálok olyasmit elérni, amire tényleg lehet irigykedni.
2011. aug. 27. 22:01
 20/28 A kérdező kommentje:
:)igaz
2011. aug. 27. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!