Szerinted előny ha 15 éves vagyok és 20-nak nézek ki?
(fontos)
Gondolkozz már egy kicsit! Hogy lennék már irigy, ha azt se tudom, hogy nézel ki? Lehet, közel sem vagy olyan gyönyörűséges, mint amennyire annak hiszed magad.
Egyébként ha tényleg bombanő lennél, akkor sem lennék irigy, hiszen ezt nem te érted el, nem a te teljesítményed. Így születtél, nem kellett megdolgoznod érte. Genetika. Akkor meg?
2011. aug. 27. 19:51
Természetesen nagyon irigyek vagyunk ,hogy egy 15 éves kislány önbizalommal teljes és ha valaki azt mondja ,hogy egoista akkor az egyértelmű ,hogy csúnya irigy dög! Elmondom neked ,hogy mikor a kérdést olvastam akkor még fel sem húztam magam ,de mikor itt a válaszokban is kijelentetted ,hogy te nem tehetsz róla ,hogy csodaszép vagyok ,akkor bizony el szállt az agyam.Az a baj ,hogy neked nem egészséges önbizalmad van hanem te BEKÉPZELT vagy! A kérdésedre válaszolva pedig azért néznek meg mert nyilván való ,hogy nem a korodnak megfelelően öltözöl!(és ez nem azt jelenti ,hogy "ribisen" ahogy te fogalmaztál!)
2011. aug. 27. 19:55
33/45 A kérdező kommentje:
ennyi idősen nem micimackós felsőt kell viselni ....na de mindedj és nem azért mondom h szép vagyok hanem mert mások mondják eleinte nem hittem el de már nagyon sokan mondták és igen is irigyek vagytok mert miért mondjam azt h csúnya vagyok?aki szép és mindig azt hajtogatja h csunya az csak sajnátatja magát azért h mégtöbben mondják rá h szép és márcsak azért sem rakok képet had egyen a rosebb titeket és szerintem már csak azértis aztmondanátok rám h csúnya vagyok.....
34/45 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem azért néznek meg mert ugy öltözködöm mert gondolj bele ha egy pattanásos képű 100 kg-os nő felvesz egy miniszoknyát ugyse nézik meg mert csúnya...
De, a csúnyákat is megbámulják, gyakran jobban, mint a szépeket.
Rám is mindenki bambul az utcán, mégsem érzem magam világszépségű manökennek.
2011. aug. 27. 20:12
Senki nem mondta, hogy tituláld magad csúnyának, de te tényleg nem tartod parasztságnak, ha valaki idejön, jól eldicsekszik az eddig kapott bókjaival, aztán mindenkit lesajnál aki rávilágít a nárcizmusára?
2011. aug. 27. 20:14
Én 14 vagyok és utánam fordulnak az utcán meg fütyürésznek de nem vagyok elszállva magamtól,hogy HÚÚÚ DE ISZONYATOSAN SZÉP VAGYOK! (nem öltözök ribisen,nem sminkelem magam)
2011. aug. 27. 20:20
Mire legyünk irigyek? Az egódra? mert az van...
Az nem is baj ha szépnek tartod magad, de az hogy ezt 1000x elmondod, ráadásul másokat lenézel parasztság.
Van egy ismerősöm akinek ugyanúgy mondják hogy modellkedjen stb. de egy csöppöt nem vagyok féltékeny rá sőt..
csak az a különbség közted és közte, hogy tudja hol kezdődik a beképzeltség.
2011. aug. 27. 20:22
Valószínű hogy a melleid tetszenek nekik, másképp nem bámulnák... Ha meg vkinek jó melle van akkor meg az mind1 hogy hány éves, úgyis megbámulják..
2011. aug. 27. 21:06
csak tegnap négyen mondták, hogy milyen rohadtszép vagyok, de ettől még nem szállok el magamtól, mert van ÖNKRITIKÁM. te is moderálhatnád magad, mert sok értelmes embert zavarnak az ilyen egoista pi csák, mint te. :)
2011. aug. 28. 00:22
Kapcsolódó kérdések: