Szerinted előny ha 15 éves vagyok és 20-nak nézek ki? (fontos)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok nagyon sok visszajelzést kapok h nagyon szép különleges lány vagyok ennek ellenére nem tartom magam többnek az átlagnál de pl:ma a strandon egy külföldi nő gratulált h nagyon különleges szépség vagyok.Nem is ez a lényeg ne kérjetek képet mert nem arra vagyok kíváncsi h szép vagyok e mert itt az összes lány nagyon de nagyon irigy.Arra lennék kíváncsi h előny e és mással is így van e ez a dolog a strandon csak 18 feletti pasik néznek meg egészen a 40-es gyerekes pasikig.De volt már olyan h 60 éves pasik szóltak be és 30 éves pasik jönnek oda hozzám..pedig nem festem magam nincs műkörmöm sem testékszerem nem öltözködöm ribisen a melleim nagyobbak a koromhoz képest pedig nemvagyok kövér 168cm 55 kg mindig a mellem bámulják a strandon....miért néznek meg ennyire és ennyivel többnek?2011. aug. 27. 19:07
11/45 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h könnyű dolgom lesz mert nagyonjól tudom h a szépség nem minden és képzeld nem vagyok olyan mint a többi 15 éves lány h ennyi idősen már nem szűz(barátom sem volt még)ráérek majd pár év múlva fiúzni,nem iszom,nem cigizem,nem járok szórakozni.Már azis fáj nektek hogy ha más lány szép?Ez elég szomoru h ilyen undokok vagytok
2011. aug. 27. 19:20
12/45 anonim válasza:
talán nem kéne nagyképűsködni és nem szólogatnának be. nem gondolkoztál még el ezen?
itt az ideje
13/45 A kérdező kommentje:
19:20 köszönöm szépen a választ végre egy normális lány
2011. aug. 27. 19:22
14/45 anonim válasza:
Szerintem meg csak egy egoista p*csa vagy. Cső!
15/45 anonim válasza:
Egy pedonak előny... Meg lehet genetika... És ú wazze te nagyon egos vagy.
"miért néznek meg ennyire és ennyivel többnek?"
Honnan a jó égből tudnánk,hogy hány évesnek nézel ki mikor képet sem adsz? Meg mennyire irigyek vagyunk? Nem irigyek csak szókimondóak. És az olyan lányok mint Te,akik majd elszállnak az önbizalmuktól,a különleges szépségüktől nem biztos hogy szépek azért mert ők úgy gondolják...
16/45 A kérdező kommentje:
Oké tegyük fel h nektek minden nap legolább 1 ember gratulál h szépek vagytok,több ember mondja h modellkedj a strandon az összes pasi megnéz idegen ember odamegy hozzád és azt mondja h gyönyörű vagy mit gondolsz magadról?azt h csúnya vagy?
2011. aug. 27. 19:25
17/45 anonim válasza:
mi a f*sznak jössz ide megkérdezni a hülyeséged ha a strandon megkapod a figyelmet meg hogy megdicsér egy külföldi. nem elég még ide jössz és nagyképűen leirod a kis sz*ros történeted.
18/45 anonim válasza:
megint én vagyok :).. szerintem sokan itt tényleg képtelenek elviselni, ha valaki megmondja magàról,hogy szép :).. bezzeg ha kéretnénk magunk, hogy milyen csúnyàk vagyunk, akkor meg színészkedünk, vagy önbizalomhiànyos kérkedö picsàk lennénk..
19/45 anonim válasza:
"Nem mondtam h könnyű dolgom lesz mert nagyonjól tudom h a szépség nem minden" Kérdezted, hogy előny-e. Én mondtam, hogy igen, előny, könnyű dolgod lesz.
20/45 anonim válasza:
De egyik véglet sem jó. Nem kell megjátszani a kisebbségi komplexust, de felvágni sem kéne a szépséggel. Márpedig a kérdező rohadtul azt csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!