Szerintetek hogy nézek ki?
írjatok véleményt mi tetszik és mi ne tetszik, utána pontozást is ha lehet 0-10ig köszi! :D
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
jaa és azt is írjátok le melyik kép a legjobb köszi!!
Nekem a fru-frud nem tetszik. Túl tömött és a sminked is elég erős.
A 4.ik kép tetszik, az a legtermészetesebb
köszi a komikat
hát nekem ez a stilusom nem mindenkinek tetszhet, de mások miatt nem fogok megváltozni :x
A 4. képen látszik, hogy szép vagy, a bőröd, a szemed, a hajad. Viszont a többi képen a stílusod miatt olyan az összkép, hogy ránézek és az jut eszembe, hogy ez borzalmas, egyszerűen nem tudom szépnek látni.
Valahogy úgy érzem, hogy nem jól vannak a ruhák összeválogatva, mert ki lehetne ebből is hozni olyat, amitől leesik az állam és tetszik, de ezek a darabok szerintem nem illenek össze. A hajad is erőltetett hozzá. Sok hasonlót láttam eddig fesztiválokon és ott nem éreztem ezt.
A pandasmink nem áll jól, kb. 50 évesnek tűnik tőle az arcod. Amúgy is olyan a karaktered, mint az idősebbeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!