Szerintetek hogy nézek ki?
írjatok véleményt mi tetszik és mi ne tetszik, utána pontozást is ha lehet 0-10ig köszi! :D
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
jaa és azt is írjátok le melyik kép a legjobb köszi!!
Nekem is tetszel, bár én lány vagyok. Nekem a panda sminked nem tetszik, mert öregíti az arcod, ami viszont szerintem szép. Az alakodra meg azért nem írtam semmit, mert nyilván túlsúlyos vagy és ezt tudod is. Ha edzenél vagy valami és azt kérdeznéd, hogy min kellene még változtatnod, akkor megírnám, hogy pl. a fenekedre ráfér a formálás vagy ilyesmi, de annak most nem lett volna értelme, hogy kritizáljalak.
Ha a vádlid vékonyabb lesz, jól fogsz kinézni (annak, akinek tetszik a stílus).
Ahaaa, miskolci vagy. Tudtam, hogy valahol már láttalak. Rád is csodálkoztam, hogy 10 fokban hogy nem fagysz meg egy pólóban, meg szoknyában...
Amúgy nem túlzottan tetszik a stílusod, de ha neked így jó, akkor hajrá.
Tök mindegy. Miskolcon tölti a fél életét ? igen. A művészetibe jár ? Igen.
Akkor meg ?
Sose értettem, miért jó megbotránkoztató, össze nem illő ruhákkal lázadni a tömegdivat tömegcuccai, és a tömegemberek tömegstílusa ellen.
Szerintem kiérződik a fogalmazásomból, hogy nem tartom sokra a manapság divatos ocsmányságokat, a tömegembereket és a "p.csa klónokat", ahogy fogalmaztál, viszont az, ahogy ez ellen próbálsz lázadni, a ló túloldala, ami semmivel sem jobb az előzőnél.
Nem csak ez a két véglet létezik!
Néhány év múlva ezeket a képeket visszanézve csak nevetsz majd magadon, hogy mégis mi ütött beléd akkoriban... :D
Egyébként a 4. kép tetszik, jól áll az a színes ing, a hajszín, az, hogy nem lóg a szemedbe, és a kevesebb, színes smink is kimondottan előnyös. Csak azt a leopárdmintát kellene lecserélni valami egyszínűre, és még jobb lenne az összkép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!