Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

írjatok véleményt mi tetszik és mi ne tetszik, utána pontozást is ha lehet 0-10ig köszi! :D

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

9. [link]

10. [link]

11. [link]

jaa és azt is írjátok le melyik kép a legjobb köszi!!

2011. okt. 29. 17:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszel, bár én lány vagyok. Nekem a panda sminked nem tetszik, mert öregíti az arcod, ami viszont szerintem szép. Az alakodra meg azért nem írtam semmit, mert nyilván túlsúlyos vagy és ezt tudod is. Ha edzenél vagy valami és azt kérdeznéd, hogy min kellene még változtatnod, akkor megírnám, hogy pl. a fenekedre ráfér a formálás vagy ilyesmi, de annak most nem lett volna értelme, hogy kritizáljalak.

Ha a vádlid vékonyabb lesz, jól fogsz kinézni (annak, akinek tetszik a stílus).

2011. okt. 29. 21:05
 32/43 anonim ***** válasza:
46%
Hát van akinek tetszik ez a stílus, szóval arra inkább nem mondok semmit. de fogynod kéne jópár kilót. nekem annyira nem tetszik az arcod se... a sminked is szörnyű, a hajadról inkább meg ne is beszéljünk.
2011. okt. 29. 21:18
 33/43 anonim ***** válasza:
41%

Ahaaa, miskolci vagy. Tudtam, hogy valahol már láttalak. Rád is csodálkoztam, hogy 10 fokban hogy nem fagysz meg egy pólóban, meg szoknyában...

Amúgy nem túlzottan tetszik a stílusod, de ha neked így jó, akkor hajrá.

2011. okt. 29. 21:39
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
az előbb irta,hogy nem miskolci ><
2011. okt. 29. 21:45
 35/43 anonim ***** válasza:
50%

Tök mindegy. Miskolcon tölti a fél életét ? igen. A művészetibe jár ? Igen.

Akkor meg ?

2011. okt. 29. 22:58
 36/43 anonim ***** válasza:
Miféle halálmadár vagy te? rendesen rémisztő..
2011. okt. 30. 00:27
 37/43 anonim ***** válasza:
A 6-os képen cuki a frizurád és tetszik a leopárdmintás cicanacid.Am nemártana fogyoznod jah és a macseszod aranyos :D:D
2011. okt. 30. 21:30
 38/43 anonim ***** válasza:

Sose értettem, miért jó megbotránkoztató, össze nem illő ruhákkal lázadni a tömegdivat tömegcuccai, és a tömegemberek tömegstílusa ellen.

Szerintem kiérződik a fogalmazásomból, hogy nem tartom sokra a manapság divatos ocsmányságokat, a tömegembereket és a "p.csa klónokat", ahogy fogalmaztál, viszont az, ahogy ez ellen próbálsz lázadni, a ló túloldala, ami semmivel sem jobb az előzőnél.

Nem csak ez a két véglet létezik!

Néhány év múlva ezeket a képeket visszanézve csak nevetsz majd magadon, hogy mégis mi ütött beléd akkoriban... :D

Egyébként a 4. kép tetszik, jól áll az a színes ing, a hajszín, az, hogy nem lóg a szemedbe, és a kevesebb, színes smink is kimondottan előnyös. Csak azt a leopárdmintát kellene lecserélni valami egyszínűre, és még jobb lenne az összkép :)

2011. okt. 30. 22:45
 39/43 anonim ***** válasza:
Szánalmasan nézel ki, csoda, hogy vannak barátaid, bár az osztályodban, akikkel barátkozol, ők is elég fail emberek...Nem értem, hogy miért kell egy hónapban 6-szor is festened a hajad, csoda, hogy a szüleid még nem tagadtak ki a családból... Valami jót is írjak, a 4. képen egész normálisan nézel ki. Remélem nem sokára megunod ezt a sok féle stílust, és végre egynél leragadsz, és nem leszel vizuális környezetszennyező, hanem az eredeti szakmádnál maradsz, a művészetnél... Te is tipikus Gábor Áronos vagy, hogy MetÁlosnak érzed magad (direkt írtam így).Ideje lenned felnőnöd, lassan 16 évesen.
2011. okt. 31. 18:02
 40/43 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd...

22/L

2011. okt. 31. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!