Mit tegyek? Van valami szer vagy bármi ami eltünteti a mitesszereket?
az egész fejem tele van mitesszerekkel
de nagyon durva,egyszer megpróbáltam megszámolni (unatkoztam) és bár nem jutottam a végére de arra jutottam hogy szerintem van vagy több mint 200 :S:S
tényleg tele van a homlokom,az orrom,az állam,mindenem mitesszerekkel :S
és megpróbáltam kinyomni néhányat,de annak is az lett a vége hogy nem jöttek ki,amit mg sikerült kinyomnom,annak a helyén ilyen helyek van mik maradtam :S
mit tegyek?
hallottam valami kis tapaszról,vagy miről,amit rá kell ragasztani oda ahol mitesszer van és ha lehúzzuk,kiszedi a mitesszereket
ilyen tényleg van? hol lehet kapni? és mennyi egy csomag? hány olyan tapasz izé van benne?
légyszi segítsetek,nem sokára suli lesz és nem akarom hogy megint ezért csúfoljanak! :S
13l
A Nivea gyártott ilyeneket, nem tudom kapható-e még, a neten magyarul nem találtam semmi értelmeset.
Nivea Visage, Kao Biore Soft Clear-up Strip a neve, ilyen:
Párszor próbáltam de nekem nem igazán hatott, szerintem a mélytisztítók, arcmaszkok hatásosabbak.
A tapasz nekem csak a mitesszerek tetejét szedte le, nem oldotta ki az egészet.
Egy kanál zselatin port összekeversz pohárban egy kanál tejjel, megmikrózod, fültisztító pálcikával az orrodra vagy a mitesszeres területre kened, vársz amíg teljesen megkeményedik és csak akkor húzod le. Érdemes előtte egy kis kamillateával gőzölni az arcod.
25N
Előző vagyok. Megtaláltam a videót. :)
wow köszi! :D
majd ki is próbálom :D
remélem használ :D
akkor megnyugodtam :D
köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!