Ránctalanító krém, ami valóban eltünteti a még nem olyan mély ráncokat, és nem megfizethetetlen? Ajánlanátok?
semmi nem fogja eltüntetni...
max ha leradíroztatod a bőröd valamijen csúcskozmetikusnál, vagy bepuffasztod botoxxal....
Dehogyisnem. A nem túl mély ráncokat egy tisztességes hidratáló krém is eltünteti, plusz hozzá napi 3 liter víz! Nyilván nem azonnal, de egy-két héten belül látható lesz a változás.
Én sima gyógyszertári krémet használok, ez nem drága. Egy próbát szerintem megér.
25 év felett el kell kezdeni szemkörnyékápoló használatát.
a legolcsóbb is tökéletesen megfelel, nem kell tízezreket áldozni érte.figyelni kell az akciókat, sokszor van már 1500-2000 ft. körüli is. a lényeg, hogy minden nap reggel este használni kell.ilyenkor kell megelőzni, hogy ne mélyüljenek el a ráncok.az arc többi részére hidratáló,vagy bőrtípusnak megfelelő arckrém.
csak példaként említem, hogy az Aldis ránctalanító arckrém,magasan verte teszteken a világmárkákat.mindez kb 900 ft-ért.(forrás:Femina )
a Lidl-s szemránckrém is tökéletes, ezer ft. alatt van.
még egy tanács, a szemránckrémeket kenjük az ajkunk fölé
a bajuszka vonalában, megelőzendő a későbbi függőleges ráncokat, és egy kevés az orrtő és a szájzugra is kerüljön.
a bőr hosszútávon nagyon meghálálja a korai gondoskodást.
üdv: tapasztalt nyugdíjas:)
Amit nem adott meg a természet, megadja a művészet!!!
Nem mindenkit áld meg a természet, azokkal a bizonyos génekkel.
de szerintem a legszebb bőrű nők is használnak arcápoló krémeket.
Semmi sem kényszer, mindenki döntsön legjobb belátása szerint.
Én tudok ilyet! :) Rival de Loop-nak (a Rossmann drogéria saját márkájának) vagy egy kettős hatású gélje, ami a textúrájából adódóan arckrémnek is megteszi, kedvező árú. Többféle vitamin van benne, és kellően hidratálja a bőrt. (saját tapasztalat alapján mondom) Ha rá akarsz erősíteni a ránctalanító hatására, akkor mechanikai radírok helyett használj kémiai hámlasztókat (BHA, AHA) vagy receptre kapható retinolsavas krémet. Gyógyszertárban tudod megvásárolni, a retinol (tiszta A-vitamin) az egyetlen olyan összetevő, aminek tudományosan igazolt ránctalanító hatása van. Ha futsz, akkor csak rendes futópályán fuss, ne köveken, vagy terepen mert az tested rengéséből adódóan az arcbőröd is tovább veszíthet a feszességéből. Ha rá akarsz erősíteni a ránctalanító krémek hatására, akkor mechanikai radírok helyett használj kémiai hámlasztókat (BHA, AHA) vagy receptre kapható retinolsavas krémet. Gyógyszertárban tudod megvásárolni, a retinol (tiszta A-vitamin) az egyetlen olyan összetevő, aminek tudományosan igazolt ránctalanító hatása van.
Nincs lehetetlen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!