A kozmetikus teljesen eltünteti a mitesszereket?
Figyelt kérdés
Az orromon van vagy 100 fekete mitesszer, jövőhéten megyek kozmetikushoz.Hogyha kinyomkodja utána végleg eltűnnek?Egyáltalán nem lehet majd látni ott pontokat?2010. júl. 11. 20:02
1/12 anonim válasza:
egy ideig nem látszanak, tök szép lesz a bőröd, de aztán lassacskán visszanőnek és mehetsz megint tisztításra. sajnos... :(
2/12 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is van néhány mitesszer, de egyik ismerősömnek lyukas lett a helye
3/12 anonim válasza:
A mitesszer pár nap/hét alatt visszajön, ezért illik magadnak is tisztítani... nem lehet ezt győzni kozmetikussal. Ha "lyuk" marad a helyén, az azért van, mert nem használt utána pórusösszehúzó tonikot.
4/12 A kérdező kommentje:
:S
Tehát kifizetek 8ezer forintot és nem tűnnek el véglegesen?:S
Annyira utálom a bőröm hogy ilyen kis pontok jönnek rajta:(
2010. júl. 11. 20:07
5/12 anonim válasza:
Igen, egy ideig szép lesz. Én ezért használok pórustisztító orrtapaszt (többféle márkát lehet kapni nagyobb drogériában), nagyon hatásos!
6/12 anonim válasza:
8 ezer Ft??? :O Én 4ért járok..
Nem tűnnek el véglegesen! Rendszeres tisztítást igényel. De ha nem vagy pattanásos, csak mitesszeres, az a szerencsésebb állapot. Tisztítsd magadnak otthon minimum havonta. (én így kb. 1-2 évente csináltatom kozmetikussal, és szép a bőröm)
7/12 A kérdező kommentje:
Pattanások nem jönnek általában, néha kijön 2-3 kicsi, amik hamar el is múlnak.
2010. júl. 11. 20:12
8/12 anonim válasza:
Otthon is ápolnod kell a bőrödet,a kozmetikus csak ideiglenesen tud segíteni Rajtad,hiszen a mitesszerek és pattanások folyamatosan jönnek elő.Amúgy nekem végleg megmaradt a helye,ahol kinyomkodta őket,elég lyukacsos az arcom a mai napig.Ezen úgy lehet segíteni,ha pórusösszehúzót használsz,mert akkor kevésbé látszódik a helyük. 23/L
9/12 A kérdező kommentje:
Eléggé rondának érzem magam, hogy nem olyan makulátlan a bőröm az arcomon mint a testem többi részén.:(
2010. júl. 11. 20:18
10/12 anonim válasza:
enyém is olyan, havonta tiszitja ki a kozmetikus. aztán vagy 2 hétig nagyon szép.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!