Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kozmetikus teljesen eltüntet...

A kozmetikus teljesen eltünteti a mitesszereket?

Figyelt kérdés
Az orromon van vagy 100 fekete mitesszer, jövőhéten megyek kozmetikushoz.Hogyha kinyomkodja utána végleg eltűnnek?Egyáltalán nem lehet majd látni ott pontokat?
2010. júl. 11. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de tudnátok ajánlani valami nagyon durván hatásos pórusösszehúzót?

Mert nekem pont ez a bajom, hogy kráteres az arcom (pattanásom sose volt, csak mitesszerek) :(

Nagyon ocsmány, hányingertkeltő komolyan a sok lyuk.

Kérem aki tud segítsen akár itt akár priviben. Én néztem pórusösszehúzó tonikokat, de ezek a felvizezett löttyök nem értek semmit.

Mit kellene használnom?

Elnézést, hogy nem külön kérdésként írtam ki cska látom itt sokan írtátok. Gondoltam tőletek kéne megkérdezni, mert ha kiírok kérdést nem tuti, hogy ti is meglátjátok.

Ezer köszönet!

2010. júl. 12. 05:11
 12/12 anonim ***** válasza:
A miteszerek folyamatosan termelődnek.Otthon is ki tudod tisztítani az orrod.Csak tisztítsd le előtte,finoman minden oldalról nyomd.Utánna használj összehúzó tonikot.Ne dobj ki ezért ennyi pénzt,ha csak ez a probléma.
2010. júl. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!