FIÚK nektek milyen alkatú lányok jönnek be? KÉP MELLÉKELVE!
2011. aug. 25. 23:01
11/23 anonim válasza:
3, 4, 5, 6, 11, esetleg még 8.
A 15 már sok szerintem, bár az a csaj olyan aranyos. :D
12/23 anonim válasza:
a 15 nek nincs vastag csontozata, a pocójáról meg igazán tehetne egy kicsit igényeséggből.. napi 50 felülés és késszen van
14/23 A kérdező kommentje:
eddig köszi mindenkinek! jöhetnek még válaszok
2011. aug. 26. 00:06
16/23 anonim válasza:
a második nagyon csinos.Van melle,formája.Nem tudom mi a bajotok vele.Irigység esetleg?:D
17/23 anonim válasza:
Abszolút nem irigység, nekem nem tetszik. És a 3-as sem.
4-6-10 egyébként arányaiban tök ugyanaz, én azt mondom, a 6 a legjobb!!!!!!!!!!!!
18/23 anonim válasza:
Azért vannak itt gondok. :D a 2-es nem formás. A 4-es 8-as a 12-es és a 13-as formás. A 1-es undorító, a 2-es meg simán gebe. :D
19/23 anonim válasza:
ennyi irigyet, azta! :D
szeretnétek ti úgy kinézni, mint a 2-es!
20/23 anonim válasza:
Én csakis úgy, mint a 6-os (esetleg a 4-es, vagy a 10-es, talán a 3-as még oké, ketteske szvsz kuka.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!