Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az új AXE...

Mi a véleményetek az új AXE Excite-ról?

Figyelt kérdés
Leginkább a hölgyeknek mennyire tetszik, de mindenki véleményét várom.
2011. aug. 25. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem az összes AXE illatot.
2011. aug. 25. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
A lilára gondolsz? Nagyon bejövős. :)
2011. aug. 25. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is azt vettem az uramnak:D Isteni:D
2011. aug. 26. 04:45
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó de a csokis Dark Temptation-nál még nem jobb:D
2011. aug. 26. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:
igen a lila az excite, de a többi új illatról is szívesen hallgatok véleményeket, ha valaki azokkal is "találkozott" (hot fever , twist...)
2011. aug. 27. 02:04
 6/6 ignahun válasza:
Üdv!Attila vagyok Szolnokról.A 91-es években használtam AXE pumpást ,abból is a Musk meg volt a zöld de annak a neve már nem jön be. A bulikon nagyon hatásos volt. Ahol dolgozom az üzemben ,éreztem valakin egy nagyon dögös illatot.Mikor legközelebb éreztem utána néztem honnan származik.Oda mentem megkérdeztem mit használ , nem hagyott nyugodni mert imádom a különleges illatokat. A lényeg előkotorta a hátizsákjából AXE Excite fekete üveges 75ml-est.Ma reggel bementem a dm-be vettem egy ugyanilyet 1499ft-ért. Délután megyek melózni most ezt fogom használni. Ha jó illatot használok mindig jelzik a kolléganők ,vagy itthon a lányom vagy az asszony. A lényeg engem nagyon megfogott az illat. A hatása meg kiderül ezután!!!
2015. ápr. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!