Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AXE Excite? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Csajok , mi a véleményetek az AXE Excite-ről ? BE jön nektek az illata?2011. szept. 6. 20:30
1/11 anonim válasza:
utálom az összes axe-ot hányingerem van tőlük.
17L
2/11 anonim válasza:
te mindent elhiszel, amit a reklám lenyom az pofádon?
amugy echte pina colada illatot akartak kihozni belöle, de eddig ez a legrosszabb axe amit láttam.
3/11 anonim válasza:
Fürödjél és akkor nem leszel büdös.
4/11 anonim válasza:
Ha úgy nézel ki mint egy olasz csöves és van egy széthajtott vespád plussz befújod magad axe-al akkor isten vagy
5/11 anonim válasza:
Nekem tetszik az illata, a pasim is azt használja :)
16/L
6/11 anonim válasza:
ha vkinek, bejössz v szeret, akkk annak uugyis tetszeni fog ^^ :)
7/11 anonim válasza:
A kisfiúk használnak dezodort. Normális férfi parfümöt használ.
8/11 anonim válasza:
20 éves srác vok egy ideig parfümöt használtam a csajomnak tetszett, de amikor megnéztem a transformerst kaptam egy axe excite-ot és elkezdtem használni a barátnőmtől amikor megkérdeztem azt mondta ez jobb, nekem is bejön az illata.
9/11 anonim válasza:
Ilyen dezodorokat csak azt használ akinek nincs lóvéja parfümre!
10/11 anonim válasza:
Hát megnézem, amikor az Axe felveszi a versenyt egy Lacoste Elegance-szal, egy Armani Attitude-del, egy Paco Rabanne Million-nal és még sorolhatnám. Természetesen ezek közül sokból létezik dezodor is, de azokat sem hasonlítanám az Axe-hoz. (Sem tartósságra, sem illatra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!