Melyik a legundorítóbb emberi testrész?
Elolvastam minden választ, ti a lábfejtől undorodtok? :DD ilyet se hallottam még soha. Na most már szégyellni fogom a lábam is, de jó...
Szerintem egyik testrész sem undorító, bár ha mondanom kell egyet, akkor a nyelv, az még nem volt. De ha valaki ápolt és tisztán tartja magát akkor egyik sem undorító.
Őszintén nekem nagyon nem jön be a férfi nemiszerv sem, elég nehéz rávennem magam, hogy... de ha valakit nagyon szexinek találok akkor ezt le tudom küzdeni.
Szerintem is a honalj de csak azért mert nagyon büdös tud lenni ha valaki nem tisztálkodik rendessen.
De különben a tisztálkodás a legfontosabb akkor semmi sem olyan undorito....
Úgy gondolom,nincs undorító testrész,ha azt a gazdája ápolja.Ha nem,akkor maga az ember igénytelen.
Egy dolgot viszont nehezen bír a gyomrom: a gennyes,elfertőződött sebeket...
egy csomónak olvastam,h "egyik sem az,csak tisztán kell tartani"...egy ádámcsutkát hogy lehet ápolni meg tisztántartani?a hónalj pedig sokszor akkor is izzad,ha befújja magát az ember,és mosakszik is rendszeresen...
szerintem amúgy a fül,ha látszik,hogy tele van zsírral,és a hosszú lábujjak...:D
az adamcsutkat magat nem lehet tisztan tartani de a nyakat IGEN
joo a honaj izzad....de ha mikor hazaersz es nem mosod meg es masnap is ugyhagyod...akkor az mar....:S
na joo...szinte mindenki mas valaszt irt...izlesek es....esetleg meg a fogak nem nagyon szepek ha sargak es nem mossa oket az illeto,es ha cigaretaziik is akkor az bhee....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!