Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kemény a talpam? (AKÉRDÉ...

Miért kemény a talpam? (AKÉRDÉSTÚLBLABLABLA)

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. a talpam nagyon kemény, és sárgás színű, pedig minden este reszelem,hogy szép puha legyen.. :/ nem tudnátok ajánlani valami otthoni praktikát erre,hogy nyugodtan felvehessek papucsot,szandált? :( (normális válaszokat)
2011. aug. 25. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

annak ellenért hogy reszeled, még mindig túl sok a bőrkeményedés rajta valószínűleg.

használj szarvasfaggyú krémet esténként,az jól felpuhítja,és könnyebben le tudod szedni a keményedést.

2011. aug. 25. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Minél többször reszeled, annál rosszabb lesz. Menj el pedikűrre, és majd egy szakember helyrehozza. Félni nem kell, mert látott már sokkal rosszabbat is. De tényleg jobb, mint otthon barkácsolni...
2011. aug. 25. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

a pedikűrös is csak leszedni,aztán ugyanúgy visszanő,tudom,az vagyok.

(első voltam)

2011. aug. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!