Szép a szemem? KÉPEK LENT
Figyelt kérdés
Mindenféle smink, vagy fény nélkül tettem fel, mert szerintem akkor a természetes. Milyen szerintetek a szemem? Szép?
2011. aug. 23. 15:01
21/25 anonim válasza:
Tegnap is tettél fel egy ilyen kérdést csak abba még szivecske is volt és aliennek néztelek. Mondtam már hogy béka szemed van és csúnya vagy.
22/25 anonim válasza:
nagyok és nagyon kékek, de kihúzva még nagyobb lenne és feltűnőbb, meg a szemöldököt ha kicsit kiszedetnéd szépre
de sztem nem átlagos szemek, gyönyörűek
boci szemek
23/25 anonim válasza:
nekem a kék a legszebb, a barna az átlagos, a zöld megk özepes, a világosak a legszebbek, főleg ha élénk, közepesen sötét kék, vagy ha van benn minta, jobban látszik ha változik a szem színe meg a pupilla tágulása is jobban látszik, meg jól áll fehér bőrű szőkéknek,
meg jól áll sötét hajhoz, olyan darkos, kontrasztos :)
világos szem forever
24/25 anonim válasza:
Nagyon szép! Oda vagyok a kék szemekért sajna nekem meg barna van :(
A tiéd gyönyörű:)
25/25 anonim válasza:
Én nem értem hogy mi a szép a kék szemben! Egyetértek: ronda és szedd ki a szemöldököd! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!