Szép a szemem? KÉPEK LENT
Figyelt kérdés
Mindenféle smink, vagy fény nélkül tettem fel, mert szerintem akkor a természetes. Milyen szerintetek a szemem? Szép?
2011. aug. 23. 15:01
11/25 anonim válasza:
szedd ki a szemöldököd, az sokat számít.
12/25 anonim válasza:
AZ a világ legnagyobb hülyesége, hogy 2 százaléka zöld a szemeknek.
13/25 anonim válasza:
nagyon szép szemed van. :) amugy meg persze hogy a kék szem a legszebb mert az tud változatos lenni...a többi az mindig ugyanolyan...uncsi...meg kevés embernek van kék szeme. szerintem különleges.
14/25 anonim válasza:
ronda és szedd ki a szemöldököd.
15/25 anonim válasza:
szerintem nagyon szép :) am nekem is zöld szemem van, szal hülyeség hogy az emberek 2%-ának van csak... és nem is barnászöld, hanem teljesen tiszta sötétzöld,szóval még azt se mondhatjátok hogy a tiszta zöld szemből van 2 százalék...
16/25 anonim válasza:
ma 19:29
Pedig a tudományos kutatások szerint így van. Viszont érdemes odafigyelni, hogy az EGÉSZ emberiségre van vonatkoztatva a két százalék. Ha belegondolunk, a világon a legtöbben Ázsiában és Afrikában élnek, ahol elvéve fordul elő a barnától eltérő szemszín. Így már érthető, miért ilyen kicsi az arány, és miért a barna szemből van a legtöbb. :) Én szintén zöld szemű vagyok, de itt Európában él a legtöbb zöld szemű elvileg.
17/25 anonim válasza:
szerintem olyan tökéletes féle.Jól tetted,h smink nélkül raktad,és szép világos kép.Ha pontozni kell 10/9,9999
Csak azért nem 10,mert nem zöld :P
Najó,csak viccelek :)
18/25 anonim válasza:
Biztos szépnek számít, nekem a kék alapból nem tetszik.
19/25 anonim válasza:
nekem sem tetszik a kék szem, szerintem egy nagyon sötét, szinte feketés színű szem sokkal szebb:) amúgy a szemöldököd kiszedhetnéd...
20/25 anonim válasza:
gyönyörű!még ha lenne benne szürke is az már leírhatatlan lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!