1/11 anonim válasza:
háát nem tudom, nekem a barna szem nem annyira tetszik.
2/11 anonim válasza:
Szerintem szép nekem tetszik a barna szem, és tetszik ez a fajta sötét barna szín is!
3/11 anonim válasza:
Kérdező!Mutass már nekem egy csunya szemet!
5/11 anonim válasza:
szép a szemed, és amit utoljára linkeltél nekem az a szem is tetszik :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem a 2. képen lévő szem is szép.Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy nem létezik csunya szem.
7/11 anonim válasza:
Amit linkeltél, az nekem jobban tetszik, mint a tiéd. De ilyen közelről minden szem szép.
8/11 A kérdező kommentje:
én félek a szürke szemektől :D
2011. aug. 17. 21:04
9/11 anonim válasza:
Amit belinkeltél az szép és különleges szem. A tiedben semmi extra nincs, barna hú nagy szám...
10/11 anonim válasza:
Mivel nekem kék szemem van én kék szem párti vagyok, de a barna-zöldes átmenet is szép, az első kép élesebb így azon jobban látszik a szemed, de szép. És úgy van, ahogy írták, nincs csúnya szem. Nekem ha lehetne akkor szürkés zöld kellene. Bár azt mondják változó a szemem színe, hol kék, kékeszöld, zöld. Tök jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!