Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Derékig érő hullámos/göndör...

Derékig érő hullámos/göndör gesztenyebarna hajam van szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék bele melírt sötétbarna árnyalatban,DE csak oldalmelírt szóval ilyen Avril-esen valamint esetleg a frufru részbe. formát is vágatnék hozzá, mert már nagyon egybe nőtt. Szerintetek jó ötlet? Illetve a sötétbarna melyik árnyalata illene a hajamba?
2011. aug. 22. 15:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretnék vágatni belőle, mert már nagyon csúnya a vége. A frufru része most kb majdnem vállamig ér és nem akarom visszavágatni teljesen csak az orron vonaláig körülbelűl.A fodrászomban azért bízok, mert már kiskorom óta ő vágja a hajamat és igaz, hogy utoljára 2 éve voltam nála..xD ,de tudom ha azt mondom neki,hogy a végéből csak 5cm-et vágjon akkor csak annyit vág.:D
2011. aug. 24. 12:57
 22/25 anonim ***** válasza:
A te hajad sötétszőke, sok köze nincs a barnához, főleg nem a gesztenyéhez. Egyébként szerintem nem kell bele melír, főleg nem barna. Miért nem engedik a szőkét? A barnát engedik de a szőkét nem? Van ám logika... Ha olyan barnát akarsz, lehet ahhoz is le kell szívatni valamennyire, hogy a kívánt szín legyen a végeredmény, szóval emiatt hülyeség nem engedni a szőkét, de végül is mindegy. Szép hajad van, én nem vágatnék belőle túl sokat, max egy olyan 10 centit, de ez már tényleg a max. Én is kb ilyen hosszról vágattam le a hajam olyan pont mellig érőre még 1-2 éve, a frissítés nem árthat.
2011. aug. 24. 17:36
 23/25 A kérdező kommentje:
jó mindegy nem láttad élőben a hajam barna. az lehet nem gesztenye de barnának barna nemtom melyik árnyalata mondjuk.xd sötétebb barna melírt akarok bele így nem kell leszivatni. szőkét semmiképp nem tennék bele,mert az szerintem barna hajban igénytelenül mutat. és a végéből max 5cm-et vágatok. csak a felsőbb része lesz inkább rövidebb
2011. aug. 24. 19:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem mindig csak akkor szívják le a hajat, ha világosabbat akarsz. Lehet olyan is, hogy az eredeti színből nem lehet kihozni amit szeretnél, és ezért először le kell szívatni, hiába sötétebb a kívánt szín. Persze ez nem mindig van így. Egyébként a hajszínekkel nagyon tévedésben vannak az emberek, a sötétszőkét világosbarnának, a világosbarnát középbarnának, a középbarnát meg már sötétnek hívják általában... De nézd meg pl egy színpalettán, vagy a festékdobozokon a színek nevét, meg fogsz lepődni.

Az jó, hogy nem akarsz sokat vágatni mert szép hajad van, kár lenne érte. :)

2011. aug. 24. 19:19
 25/25 A kérdező kommentje:
Oks hát lehet, nem vagyok annyira otthon a témában..:D és amúgy többet semmiképp nem vágatnék belőle :)
2011. aug. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!