Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Derékig érő hullámos/göndör...

Derékig érő hullámos/göndör gesztenyebarna hajam van szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék bele melírt sötétbarna árnyalatban,DE csak oldalmelírt szóval ilyen Avril-esen valamint esetleg a frufru részbe. formát is vágatnék hozzá, mert már nagyon egybe nőtt. Szerintetek jó ötlet? Illetve a sötétbarna melyik árnyalata illene a hajamba?
2011. aug. 22. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem tudom elképzelni a barna melírt ebben :D
2011. aug. 22. 16:15
 12/25 A kérdező kommentje:
[link] kb mint az ő hajában van olyan színűre gondoltam, nem így lenne benne csak a szín miatt
2011. aug. 22. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Hm hát nem tudom. :D Azért ha kész, majd tegyél fel egy képet a kész műről, már kíváncsi vagyok milyen lesz. :D
2011. aug. 22. 16:23
 14/25 A kérdező kommentje:
rendben :DD annyira nem tervezem,hogy feltűnően mutasson benne amúgy csak épp,hogy feldobja :) ja meg ugye a formája lesz majd más. dupla formát szeretnék nem tudom, így tudod e az milyen? :)
2011. aug. 22. 16:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát így a megnevezése nem ismerős, esetleg valami link?:D
2011. aug. 22. 16:36
 16/25 A kérdező kommentje:

[link]

[link] parancsolj :D

2011. aug. 22. 16:43
 17/25 anonim ***** válasza:
Köszi!:) Szerintem ez tök oké :) Biztos jól fog kinézni :D
2011. aug. 22. 16:45
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi,remélem! :)
2011. aug. 22. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt, akinek az ilyen forma nagyon el lett b*szarintva a fodrász miatt... szóval csak akkor vágass, ha bízol a fodrászodban, és vigyél neki képet is :)

Amúgy meg szerintem ne vágass belőle. Az első képen k*rva jól néz ki :D főleg így hullámosan :) nagyon irigylem <3

Nekem is kábel ilyen színű a hajam, most növesztem, mert csak mellig ér :( remélem hamar megnő :D

2011. aug. 24. 11:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, frufrunak meg szerintem egy egyenes, tömött frufru állna jól :)

Vagy ha az nem tetszik, akkor egy nagyon ritka, szellős oldalfru. De én vágattam régebben frufrut, és nagyon megbántam, mert sokáig tart, amíg lenő :(

2011. aug. 24. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!