Többségében miért olyan emberek tiltakoznak a műköröm és szolárium ellen, akik soha nem próbálták még?
Hmm
Elsőnek igaza van.
Nekem szolival nincs bajom, max bőáröm víztartalmát, feszességét féltem, mégis elmegyek azért párszor, de nem viszem túlzásba.
Elmondom én sem akarok műkörmöt. De tudod miért? MErt a körmeim erősek, kemények, és megnőnek amekkorára akarom. És ha természetesen ilyen szép, akkor miért tegyek rá valamit, ami esetleg tönkre is teheti??? Műkörmös ismerős csajszi is mondta hogy szépek a körmeim, jó így.
Most egy balesetnek hála, megtört a körmöm, a húsos rész fölött, így van egy darab műkörmöm..Életem első műkörme 21 évesen :)
nekem a műkarommal van bajom, próbáltam is, akinek műkarma van azzal nincs bajom, ha tetszik hát hordja..anyunak is van(ezt azt nekem kell kinyitni/megcsinálni pluszba:Dde annyi baj legyen)
Am én azért nem szeretem, mert engem zavart, viszont amég nem volt műkarmom addig gyengék voltak a karmaim, de mostmár megerősödtek, tehát sokat segített, csak engem zavart, korlátozott, stb. meg vakarozni se lehet vele olyan jol:)
5 éve van műkörmöm, esztétikai okokból is.
A sajátom annyira gyenge, h sokszor húsig beszakadt, vérzett, begyulladt. Sem az élesztő, sem Revalid, egyéb nem segített rajta. Azt szoktam mondani, h a hajamba kaptam minden erőt! Az viszont sűrű, vastag szálú, egészséges.
6 hós a babám, rendesen el tudom látni, sosem karmoltam meg. Mellette komplett háztartást vezetek, mosok, főzök, takarítok. Soha nem szorultam emiatt segítségre.
Szerintem nem ítélkezni és megbélyegezni kéne embereket (nem csak ebben az esetben), hanem elfogadni a másikat! De persze vannak emberek, akik ebben élik ki magukat. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!