Melyik női alak szebb?
Az első képen én vagyok.
tudom,hogy van rajtam felesleg,de kíváncsi vagyok kinek melyik jön be jobban. :)
én:
más:
Egyiptomban voltam Hurghada- n :)
köszi mindenkinek.
Szerintem meg nem tudom miért tetszik mindenkinek a vékony nő.
A kérdezőnek lenne JOBB alakja, ha lefogyna 10-15 kilót!
Amúgy nekem nagyon hasonló az alakom mint Kimnek a belinkelt képen csak magasabb vagyok. szerintem dagi. Legalábbis én 165cm/53 kg vagyok de hájas vagyok mint Kim.
sztetek miért elvárás VILÁGSZERTE, hogy a szépségkirálynőknek hogy kell kinézni? (nem anorexia, és nem kövér kategória)
akármennyire szépnek látjátok magatokat, egy ilyen duci lány labdába se rúgna! az első körben kiszórnák!
tehát az, hogy mi a szép, oké, hogy mindenkinek más. de nem véletlen, hogy SZÉPSÉGversenyeken (az öszes országban) egy bizonyos kategóriát meg kell ütni!
A masodike jobb, ha mar valasztani kell.
Sajnalom kerdezo, de nekem egyaltalan nem tetszik a te alakod, az egy dolog, hogy vastag vagy, de olyan "rezgosnek" is tunik a tested, nem valami sportos.
A masik csaj egyebkent nem extrem vekony, nem nez ki betegesnek, de az ovet sem fogadnam el, mert:
- meg nagyon kislanyos, csipo keskeny, dereka ehhez kepest nem feltuno.
De nekem speciel Kim K. (nemtom hogy kell leirni) alakja abszolut nem tetszik, hozza kepest a tied sokkal jobb.
A te feneked a tobbi testreszedhez kepest nem aranytalanul nagy, az ove viszont brutalisan zsiros.
AWWW IMÁDOM HURGHADAT:DD
amúgy meg őszintén: fürdőruciban te nyersz, viszont mindennapi ruhában a vékonyabb csajszi. mert rendesen felöltözve nem látszik hogy sportos alakod van (még ha van is rajtad felesleg), hanem csak a pluszkilók látszanak. azok alapján meg lehetnél narancsbőrös, löttyedt lányka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!