Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik női alak szebb?

Melyik női alak szebb?

Figyelt kérdés

Az első képen én vagyok.

tudom,hogy van rajtam felesleg,de kíváncsi vagyok kinek melyik jön be jobban. :)

én:

[link]

más:

[link]

2011. aug. 20. 15:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Egyiptomban voltam Hurghada- n :)

köszi mindenkinek.

Szerintem meg nem tudom miért tetszik mindenkinek a vékony nő.

2011. aug. 20. 17:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek lenne JOBB alakja, ha lefogyna 10-15 kilót!

Amúgy nekem nagyon hasonló az alakom mint Kimnek a belinkelt képen csak magasabb vagyok. szerintem dagi. Legalábbis én 165cm/53 kg vagyok de hájas vagyok mint Kim.

2011. aug. 20. 17:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a "más" képen szebb az alakja, de az a vas a púpjában undorító. Van rajtad felesleg, és hatalmas combjaid vannak. És ekkora melleid vannak? Szerintem kezdj mozogni.
2011. aug. 20. 17:41
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

sztetek miért elvárás VILÁGSZERTE, hogy a szépségkirálynőknek hogy kell kinézni? (nem anorexia, és nem kövér kategória)

akármennyire szépnek látjátok magatokat, egy ilyen duci lány labdába se rúgna! az első körben kiszórnák!

tehát az, hogy mi a szép, oké, hogy mindenkinek más. de nem véletlen, hogy SZÉPSÉGversenyeken (az öszes országban) egy bizonyos kategóriát meg kell ütni!

2011. aug. 20. 17:45
 15/28 anonim ***** válasza:
48%
Nekem kifejezetten tetszik a kérdező alakja. Manapság mindenki a 40 kg-mos nőket kedveli? Azért kíváncsi lennék, hogy akik lekövérezik szegény lányt, azok hogy néznek ki, meg hány évesek?!-nem sértésnek szántam,mielőtt valaki lebunkózna, puszta kíváncsiság!!!
2011. aug. 20. 17:45
 16/28 anonim ***** válasza:
"Más"é sokkal szebb. Nekem a te alakod már kicsit duci.De valaki ezt szereti.
2011. aug. 20. 18:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
17:45- 15 vagyok, és képzeld: izmos, feszes a vádlim, combom, már kockásodni kezd a hasam, és feszesek a melleim. És hogy miért? Mert naponta 3 órát sportolok.
2011. aug. 20. 19:12
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön az alakod;)
2011. aug. 20. 19:57
 19/28 anonim ***** válasza:

A masodike jobb, ha mar valasztani kell.

Sajnalom kerdezo, de nekem egyaltalan nem tetszik a te alakod, az egy dolog, hogy vastag vagy, de olyan "rezgosnek" is tunik a tested, nem valami sportos.

A masik csaj egyebkent nem extrem vekony, nem nez ki betegesnek, de az ovet sem fogadnam el, mert:

- meg nagyon kislanyos, csipo keskeny, dereka ehhez kepest nem feltuno.

De nekem speciel Kim K. (nemtom hogy kell leirni) alakja abszolut nem tetszik, hozza kepest a tied sokkal jobb.

A te feneked a tobbi testreszedhez kepest nem aranytalanul nagy, az ove viszont brutalisan zsiros.

2011. aug. 20. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:

AWWW IMÁDOM HURGHADAT:DD

amúgy meg őszintén: fürdőruciban te nyersz, viszont mindennapi ruhában a vékonyabb csajszi. mert rendesen felöltözve nem látszik hogy sportos alakod van (még ha van is rajtad felesleg), hanem csak a pluszkilók látszanak. azok alapján meg lehetnél narancsbőrös, löttyedt lányka is.

2011. aug. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!