Melyik alak a szebb?
Figyelt kérdés
A nőies,de vékony:
vagy a nőies,és teltebb alak:
A fejek nem számítanak!(:
2011. márc. 30. 08:33
1/8 anonim válasza:
Nekem a nőies de vékony alkat tetszik, mindig is ez volt az ideálom.
Viszont a legtöbben biztos a teltebbre fognak szavazni :)
2/8 anonim válasza:
Nekem a nőies és teltebb lányok jobban, de a vékony és nőies lányok is tetszenek. A lényeg, hogy formásak, nőiesek legyenek.
3/8 anonim válasza:
mindenképp a nőies, telt alkat a vonzóbb
4/8 anonim válasza:
Nőies teltebb.Mellesleg nálam a teltebb nem azt jelenti mint Rihanna vagy Beyonce:)22/L
5/8 anonim válasza:
Mindkettőnél van olyan aki tetszik és olyan, aki nem.
Pl. Jessica Albának nagyon jó alakja van, viszont Selena Gomezt nem mondanám nőiesnek, sokkal inkább kislányos alakja van.
A másik csoportban Rihanna nem tetszik, viszont Kim Kardashian jól néz ki.
6/8 anonim válasza:
Utolsó megelőzött, akkor nem írom le, de ugyanez a véleményem, amit írt.:-D
7/8 anonim válasza:
A nőiesen telt nem azt jelenti amiket ehhez belinkeltél :) Azok husibbak szerintem.
8/8 anonim válasza:
én lány vagyok, de nekem a teltebb alak tetszik jobban, ugyh én is igyekszem olyan lenni, és habár az eredeti alakom vékonyabb lenne, mindig sokat eszek h kicsit "husis" legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!